Tigchelaar Tegelkachels

Tinweg 6
8445 Heerenveen
Nederland

Warmte, wij zijn er gek op. Warmte geeft sfeer, gezelligheid en comfort. Met een Tigchelkachel of een Tigchel finoven hebt u alles-in-één: fijne stralingswarmte en een sfeervol houtvuur. Dat is pas een warm thuis.

Héérlijke stralingswarmte

Onze Tigchelkachels en Tigchel finovens geven héérlijke stralingswarmte. Onze kachels zijn namelijk slim door de warmte eerst op te slaan in de dikke stenen wanden, we noemen dit accumulatie. Daarna geven de wanden heel geleidelijk hun warmte af, urenlang. Weldadig en heerlijk om even tegen aan te zitten. En veilig voor kinderhandjes en voor uw huisdier, want de kachels worden nooit te heet. Bovendien is het overal even warm in uw kamer. En dat is aangenaam.

Zuinig, milieuvriendelijk en gemakkelijk

Tigchelkachels of Tigchel finovens zijn bovendien zuinig in houtverbruik. Het rendement is hoog en u bespaart op energielasten. Ook stookt u milieuvriendelijk want een optimale, schone verbranding van het hout zorgt voor minimale uitstoot van fijnstof. En wat te denken van het gebruiksgemak: u hoeft onze kachels per keer met slechts één mandje hout te vullen. Dat is gemakkelijk en schoon: geen gesjouw met hout én geen rook in huis, want de stookdeur blijft dicht. Kortom: weinig werk in ruil voor heerlijke warmte.

Enthousiast geworden over deze hoog rendement houtkachels?

Bezoek onze showroom of maak een afspraak. U kunt ook contact opnemen met één van onze dealers in uw regio.

We werkten mee aan deze bouwprojecten