3de groepsaankoop LED verlichting

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.

De tweede groepsaankoop is nog niet deftig afgerond of we gaan met een derde van start. De hoofdreden is dat er momenteel al effectief een 10 tal bestellingen zijn van mensen die de 2de groepsaankoop hebben gemist en een 40 tal geïntresseerden. De lovende commentaren in mijn mailbox en op het forum van zonstraal benadrukken toch de kwaliteit van de leds. Het zelfde concept want dit werkt. Dit is dan wel even de laatste groepsaankoop van led die ik doe. U kan hier terug de folder en een invullijst downloaden. Het gamma is uitgebreid met een aantal peer en bol led lampen, alsook de G4 led. Indien de vraag voldoende is dan kan ik ook aan AR111 lampen geraken. U kan het volledige gamma ook terugvinden op http://shop.kapaza.be/led/

Ik zal trachten nog een aantal file's mee up te loaden naar hier of mail me op kkverm[at]telenet.be

 

Foutje in de invoerlijst geslopen : kostprijs GU4 = 6,95€/stuk

Reacties

kan je ook aan dit geraken

ik zoek led verlichting (platte slang) om onder mijn trap te zetten (als enige verlichting op de trap, langs beide kanten)

dus het moet wel goed licht geven, dus geen kerstverlichting ledslang

Noemen ze ook "Led Cove Light"

http://www.ledworld.nl/index.php/Lichtslangen/Warmwit/Lichtslang-72-LED…

Zit niet mee in het gamma. Zou het waarschijnlijk wel naar hier kunnen laten komen maar voor een veelvoud van 100meter bv. niet voor 10 of 15 meter. Dan ben je zeker zoveel kwijt. Sorry daarvoor..

Ondertussen zijn er meerder mensen die cove light willen aanschaffen.. ik heb denk ik een goede (dankzij de ervaring van andere recente gebruikers) leverancier gevonden die ons/jullie hier in kan helpen.

5050 SMD LED flexibele strips ( 60 leds per meter) te verkrijgen op een rol van 5 meter kost 19€ de lm. (pas op dat is geheel anders dan de strip die bovenaan wordt gepresenteerd!!!)

60 LED per meter waterproof
Werkspanning: 220V (Netspanning) Led Intentieteit : 4000-6000mcd
Vermogen: ca. 14,4 Watt/meter maximaal
Kleur: Warmwit

3528 SMD LED flexibele strips ( 60 - 120  leds per meter) te verkrijgen op een rol van 5 meter kost respectievelijk 8,75€ en 16€ de lm.

60 of 120 LED per meter waterproof
Werkspanning: 220V (Netspanning) Led Intentiteit : 1500-2000mcd
Vermogen: ca. 4,8 of 9,6 Watt/meter maximaal
Kleur: Warmwit

 

wat is het verschil, bhealve de dikte?

De kwaliteit van de leds,

De lichtsterkte -> hoger verbruik welliswaar

Dimbaar.

Warmwit 2700K verkrijgbaar.

Nadeel de strips kunnen niet aan elkaar geschakeld worden langer dan 5 meter als ik het zo verstaan hebben omdat men dan het effect creëert van een led te dimmen maar vooral het circuit te verwoesten.Ik heb een foto waarbij je verschillende strips kan gebruiken met  1 voeding zoals ik deze aanbied. Dus bv een 150W voeding met 4 uitgangen van 37,5W kunnen 4 strips ophangen met een verbruik van 37,5 W. Diezelfde voeding kan je ook krijgen met 2 uitgangen en dan kan je hier bv. 2 strips van 5meter ophangen met een verbuik van 72W (14,4W/m * 5m)

 

 

 

   denk toch dat ik het hou met  die ik opgegeven heb, waarom niet die van jouw? :

De lichtsterkte -> hoger verbruik welliswaar --- verbruik is voor mij belangrijk
Dimbaar. -- die van mij moeten niet dimmen
Warmwit 2700K verkrijgbaar. -- die  leds die ik voorstelde zijn dat ook

 

En ik heb 2 keer 6 meter nodig

 

Walter,

 

verbruik is inderdaad belangrijk, maar de lichtsterkte soms ook, als het flauwtjes uitvalt is het weggegooit geld zeg ik altijd.

Als je 2*6meter nodig hebt kan ik je niet helpen, sorry.

 

mvg  Kurt

Prettige feestdagen iedereen..

Nog even een kleine aanpassing doen aan deze groepsaankoop..

Normaal loopt vandaag de deadline om te bestellen af, maar vermits er nog enkele personen zijn die op zijn vroegst de komende week hun bestelling kunnen doorgeven verlengen we voor iedereen deze deadline tot uiterlijk 2 januari.

Mvg Kurt

Groepsaankoop definitief afgesloten na vandaag. Bedankt aan alle die hier weer aan deelgenomen hebben. Zij hebben ondertussen de nodige mails in hun bus gekregen (net).

 

Beste (ver)bouwers,

Ik heb nog een rol met 5m waterdichte (tube & glue) RGB ledstrip over + transfo 5A + 1 controller/afstandsbediening waar je alle kleuren mee kan regelen (Radio frequentie niet infrarood dus je hoeft niet te richten. werkt +/- 20m) en een rol 5m waterdicht warm wit. ideaal voor de zelfbouwer. makkelijk met stekkertjes aan te sluiten.

alles nog nieuw. zakje en doos enkel open voor het maken van foto. kabels aan beide uiteinden zodat je ook makkelijk meters kan bijmaken of knippen kan ook altijd.

RGB 5m strip 150leds 7.2w/m. 50*50: 75euro 
warm wit 5 m waterdich SMD35/28  270 lumen in siliconen tube: 55€
transfo 60w: 20euro

transfo 36w: 15euro
controller RGB afstandsb (RI): 35€

dimmer voor warmwit strip: 20 euro

 

alles is makkelijk zelf aan te sluiten. je kan de strips ook knippen. als je meer meters aan elkaar wil maken moet je er een versterker tussen steken (repeater). De repeater wordt gebruikt om het signaal dat de RGB controller afgeeft aan de LEDstrip te versterken. kost ongeveer 35euro voor 12A.

indien je interesse hebt en je wil graag foto's zien kan je kan me bereiken via philippebonny@hotmail.com
3770 riemst
Mvg

philippe

Mogelijke toepassingen:
- Traptredeverlichting - Feestverlichting
- Verlichting in caravans, boten en jachten - Barverlichting
- Gevelverlichting - Koofverlichting
- Uitlichten gordijnen - Auditorium looproutes
- Keukenverlichting - Vitrine- en kastverlichting
- Decoratieve sfeer verlichting - Amusement park- en theaterverlichting
- Disco, Bar en Cafe - Vijver- / zwembadverlichting