Bevraging geurloos toilet

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.

Dag klussers!

Wij zijn twee studenten aan de KHK te Geel en wij onderzoeken momenteel de mogelijkheid om een toilet op de markt te brengen dat slechte geuren achterwegen laat!

Nu zijn we aan het kijken of hier ruimte voor is op de markt en een onderdeel daarvan is een enquête. Ze neemt nog geen 5 minuten in beslag en u zou ons enorm helpen door de enquête in te vullen. Hopelijk kunnen wij mede door jullie steun ons toilet in de toekomst op de markt brengen!

De enquête kan je hier vinden: https://qtrial.qualtrics.com/SE/?SID=SV_erLcPOkc6BgItAE

Alvast enorm bedankt!

Reacties

Het idee op zich bestaat al !!

Een aantal maanden geleden nog een andere uitvinding gezien op TV (programma Dragons Den op BBC2). Twee kerels hadden hun 'afzuigkap' ontwikkeld zodat het kon geplaatst worden op eender welk toilet. Reacties van de 'Dragons', dewelke allemaal selfmade millionaires zijn met bakken levenswijsheid en commercieel doorzicht, kwam er op neer dat het weinig succes zou hebben want de bouwvoorschriften vereisen sowieso ventilatie op toilet en die is meestal voldoende.

 

En eigenlijk leek het ook een goed idee maar het commercieel besef dat er reeds een geforceerde afzuiging op de toiletruimte is maakt de toepassing van geurloos toilet al minder succesvol.

Niet vergeten dat nu met EPB regelgeving, met ventilatiesysteem C of D, waarbij afzuiging vanaf de vochtige ruimtes (dus ook toilet) bijna de standaardnorm is.