Blogs & wiki in testfase

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.

We voeren momenteel nog testen uit met de blogs en de wiki-module. We kunnen nog niet garanderen dat info die hier geplaatst wordt ook blijft staan. Hou daar mee rekening als je al een bijdrage zou willen leveren aan de wiki-module.

Reacties

Ik ben wel geïnteresseerd om een bouwdagboek bij te houden op deze site. Ik kan echter nergens de optie vinden om een blog aan te maken.

Eventueel kan ik ook mijn eigen rss-feed aggregeren op deze site. Ik ben al jaren gebruiker van blogger.com, waar ik al 2 blogs heb. 1 daarvan is ook al geaggregeerd op http://planet.kde.org. Een nieuwe aanmaken daar verkies ik eigenlijk nog boven één op ecobouwers.be. Dan kan ik zowel in het Engels als Nederlands bloggen in verschillende categorieën. Enkel de NL posts zullen dan hier te zien zijn.

Groeten
Bart

en proficiat met de site.

Beste Bart,

de blogs staan voorlopig nog niet op punt, maar daar wordt aan gewerkt.

we nemen enkel blogs over laagenergiewoningen op. Voor de criteria die we hanteren, zie http://www.bondbeterleefmilieu.be/klimaatnet/laagenergiewoningen/index…

Je kan dus pas een blog starten als de administrator (ik dus) je account aanpast zodat je extra rechten krijgt.

Wie wil bloggen neemt dus best even contact op met mij, dan hoor ik eens wat je plannen zijn.

Benjamin Clarysse

 Ik begin ook op 1/07/2011 met de bouw van een passief huis met de bedoeling op middellange termijn naar een nul-energie-woning te gaan... Ook ik wil wel een blog bijhouden...

 

mvg

Tim