bouwkundig boek hoe massief passief bouwen

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.

We gaan in het kort een nieuwe woonst bouwen, we hadden deze graag massief passief gebouwd. maw geen houtconstructie's.
Nu ik in het kort op reis vertrek had ik graag tegen dan een boek gehad waar alles haar fijn uitgelegd staat waarop je technisch allemaal op moet letten en hoe je alles dient uit te voeren volgens de regels der kunst. Dan kan ik me aan het zwembad toch een beetje nuttig bezighouden. Ik zou graag bouwkundig hierover alles te weten komen zodat ik de aannemers in offertefase beter kan begrijpen en vergelijken met elkaar en bij de uitvoering zelf op zijn minst ook weet waarover het gaat. We hebben zelf 5 jaar geleden ook een nieuwbouw gezet maar dan gewoon traditioneel... we hebben hier het meeste zelf aangedaan dus we zoeken geen boek voor beginners maar een doorgedreven boek specifiek voor massief passief bouwen.
Maw als iemand weet waar ik een interessant boek "handleiding" kan vinden hiervoor zou ik al een grote stap vooruit zijn. Ben vandaag ook even naar de BIB geweest maar daar was uiteraard nog niets te vinden zo ver zijn deze blijkbaar nog niet, ook even bij een grote boekhandel geweest ook daar tevergeefs... Ik hoop via het forum iets te vinden.