Dieselgroepen voor onafhankelijke energieopwekking

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.

Ik zoek naar een zuinige dieselgenerator die mijn Electrabel-abonnement kan vervangen. Intussen zou ik in die periode proberen met een minimum aan verbruik te leven en dat exact opvolgen. Ik zit namelijk toch in zware financiële problemen door een onheuse vechtscheiding waarbij ik meer onderhoudsgeld zou moeten betalen dan ik netto verdien, meer info op info [at] vb.be voor wie mij juridisch niet gelooft. Heb intussen ook al kolenkachel op de kop getikt, maar ook die ga ik vervangen door een houthaard beneden.

Heeft iemand ideetjes?

PS: Mijn zonnepanelen heb ik net verkocht, ook uit financiële noodzaak maar evenzeer omdat ik besefte dat dit teren was op de rug van de andere belastingbetaler met al die subsidies en de ROI niet haalbaar is daarvoor. Zonneboiler staat wel terug op mijn planning (bij voorkeur zelf door mij te maken).

Vanwege de rebelse VAN BELLEtjes uit Bellegem, info [at] logocom.be

Reacties

Jean Marc,

spijtig dat te moeten lezen

al eens gaan rondbellen bij verhuurders id oudere toestellen weg doen voor een prijsje?

vb die ik ken : http://www.bryonnv.eu/stroomaggregaten.html

schouppe in Oosterzele

maar vb ook Kapaza, ebay, ...

MVG
Stefan

Thx! Vindt inderdaad al wat, maar ben aan het berekenen ook wat ik juist nodig heb. Is minder eenvoudig dan ik dacht.