gasdroogkast

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.

Een aantal maanden geleden kocht ik een droogkast op gas. De droogkast is heel erg zuinig (veel zuiniger dan alle electrische toestellen en zelfs zuiniger dan een droogkast met warmtepomp!!) en er kan veel wasgoed in (9-11 kg).

De enige voorwaarde om met een gasdroogkast te werken is goede verluchting te voorzien (de droogkast moet (buiten)-lucht kunnen trekken via een verluchtingsgat naar buiten! Omwille van een verandering in onze verbouwplannen kunnen wij geen verluchtingsgat meer installeren en kunnen wij de droogkast jammer genoeg niet gebruiken.

Een gaswasdroger werkt hetzelfde als een electrische wasdroger. Het grote verschil is dat een gaswasdroger (aard)gas gebruikt in plaats van electriciteit.
Hierdoor bespaart u maar liefst tot 79% aan electriciteitskosten bij een CO2 reductie van 74%!

De Huebsch FGN 17 is geschikt voor 9-11 kg wasgoed per beurt; voor Nederlands èn Belgisch aardgas.

DE DROOGKAST IS SPLINTERNIEUW, NOG NIET GEBRUIKT!

Nieuwprijs: 1149 euro

Vraagprijs: 749 euro.

Bovendien kan er in sommige gemeenten (o.a. in Gent) een PREMIE ven 250 euro verkregen worden na het intalleren van de droogkast!

Voor bijkomende informatie kan je volgende website raadplegen: info [at] gaswasdroger.eu

Karen Andries
Karenandries [at] telenet.be

Reacties

beste, ik ben op het eerste zicht geïnteresseerd.

het toestel is Amerikaans denk ik, hoeveel garantie zit er op en waar kan ik terecht als het stuk is ?

Kan u mij er een foto van sturen ?

bedankt

Marc 0475 731757

is de droogkast nog steeds beschikbaar?

Goed idee om het apparaat te verkopen, een zuinige droogkast gebruikt altijd nog meer dan drooglijnen in de tuin/carport.