Google en zoeken

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.

Ik heb eens even getest wat zoeken op google en het oude versus nieuwe forum geeft.
=> zoek je op een vraagstaart stuurt google je nog mooi naar het oude forum. En daar loop je zoektocht stuk. Je wordt doorverwezen naar de ecobouwers site startpagina.

De huidige zoekfunctie is blijkbaar wel vrij goed. Je zou de 'toevallige' bezoekers die nog via google terecht komen op de oude site, die enkel nog een doorverwijzing is, de tip kunnen geven te pagina titel die google voor hen vond te gebruiken. Dan kom je terug bij de betreffende vraagstaart.
(of binnen een paar maanden heeft google door dat de oude niet meer bestaat en verwijzen ze nog enkel naar de nieuwe site; iemand een idee hoe lang dat echt duurt?).

Walter

Reacties

Walter,

dat is inmiddels aangepast: via een zoekterm in google wordt je onmiddellijk doorverwezen naar http://ecobouwers.be/redirect

Benjamin

Google begint ecobouwers ook al heel snel op te pikken,
zie: http://www.google.be/search?hl=nl&q=site%3Aecobouwers.be&btnG=Google+zo…

Dat is vooral dankzij de xmlsitemap die regelmatig doorgegeven wordt.