Groepsaankoop Elektriciteit/aardgas in provincie Antwerpen

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.

Beste inwoner van de provincie Antwerpen,

Zoals je misschien al gehoord hebt, loopt er een groepsaankoop voor vaste jaarcontracten energie waarmee we met een grote groep deelnemers het beste energietarief proberen te realiseren.

De totale groep van deelnemers wordt in een openbare veiling anoniem aangeboden aan alle energieleveranciers in Belgiƫ . Na afloop kan iedereen zelf bepalen of overstappen naar de winnende energieleverancier de moeite waard is.

Ik heb me ook ingeschreven, en het ziet er naar uit dat een grote groep zich gaat aansluiten. Het blijkt dat je, door je in te schrijven, een korting kunt realiseren op je energiefactuur van rond de 25%. Bij eerdere acties bleek ook dat 80% van de deelnemers geld heeft bespaard door een contract te sluiten met de winnende leverancier.

Ik wil je vragen om je ook vrijblijvend (d.w.z. dat je na de veiling nog steeds kunt bepalen of je over wilt stappen) in te schrijven. We willen de groep namelijk zo groot mogelijk maken, om daarmee een betere onderhandelingspositie te krijgen tijdens de veiling.

Om in te schrijven kun je de volgende link gebruiken:
http://gva.ichoosr.com/home/index.rails?referralCode=RQ9607

Groeten...