groepsaankoop Proclima- afdichtingsmateriaal

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.

In april beginnen wij met onze bouw en hierbij willen we zoveel mogelijk aandacht besteden aan “luchtdicht bouwen”.
Door een goede blowerdoortest gaan we een heel aantal E-punten kunnen zakken en dat is mooi meegenomen voor de subsidies, maar los daarvan zal de energie niet goedkoper worden met de jaren, dus hoe minder we zullen moeten verbruiken hoe beter.

We hebben ons hier en daar al geïnformeerd voor afdichtingstrips e.d. en we komen steeds terecht bij de producten van Pro-Clima. We zijn ervan overtuigd dat dit goed materiaal is en willen daar dus graag mee werken, alleen hangt daar een “mooie” prijs aan vast.

Nu hebben we een duitse firma gevonden die deze producten kan leveren met gemiddeld 20% korting tegenover de prijs die je hier in België vindt! Hierdoor zouden we ons al snel een 350 euro uitsparen, wat wij toch de moeite vinden.

Er zelf omgaan is niet echt een optie (+/- 5 uur rijden) maar we kunnen wel bestellen en zij zouden hier kunnen leveren. Afhankelijk van het gewicht betalen we dan verzendingskosten.

Als iemand interesse zou hebben om mee te bestellen kunnen we misschien een nog betere prijs krijgen én een goedkoper verzendingstarief…
Men vraagt juist een lijstje van alles wat we nodig hebben, facturen kunnen afzonderlijk gemaakt worden.

Moest iemand vragen hebben hierover, stuur gerust een PB!
De technische uitleg van de Pro Clima producten kan je uitgebreid vinden op bijvoorbeeld www.eurabo.be (Belgische verdeler)