groepsaankoop zonnepanelen

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.

Ik ben van plan om nog deze maand zonnepanelen te bestellen zodat ze nog zeker dit jaar geplaatst worden. Zijn er nog mensen die zonnepanelen wensen te kopen deze maand? dan kunnen we deze misschien bundelen en alzo een betere prijs bedingen.

Als er mensen zijn die reeds offertes of referenties naar goede (en goedkope?) verkopers hebben mogen deze ook altijd doorgegeven worden.

Ik zelf zou graag een installatie plaatsen van 18 panelen van 235 Wp om zo optimaal gebruik te maken van de voorziene ruimte op mijn dak.

Reacties

Ik ben misschien wel geinteresseerd in 24 keer 235wp. In je onderhandelingen mag je dit meenemen, laat me gerust weten wanneer je hierover offertes krijgt.

 

Wel is het noodzakelijk dat ze dit jaar nog geplaatst en gekeurd kunnen worden. Hoe staan de installateurs daar tegenover?

 

 

Michael

Ik zal het zeker mee opnemen... 

Kan je me nog even een mail sturen  van waar je ergens bent?

De installateurs staan daar vrij eerlijk tegenover. Als ze dit jaar niet meer kunnen plaatsen dan laten ze dat weten.

Ik vraag het er in ieder geval ook steeds bij en neem het ook zeker mee op in de overeenkomst dat de panelen nog dit jaar geplaatst en gekeurd moeten zijn.

Hey, we zijn met een paar buren ook met hetzelfde bezig , misschien doen we het samen ? Ik opteer voor een 30-tal panelen van 235 , mijn 2 buren elk 20 panelen ... dit is toch al iets om mee uit te pakken of niet ? Neem maar gerust bij voor de offerte . Mvg Pico

 

 

Beste,

ik ben ook wel geinteresseerd voor 18x235Wp (of 14x235Wp).
Graag had ik eind deze maand beslist zodat deze ook nog dit jaar konden geplaatst/gekeurd worden

Ik zal u mijn gegevens doorsturen via contactformulier. Gelieve mij uw adres eens door te geven zodat ik
u aantal offertes kan doorsturen.
 

@Pico

Kan je me even een mail sturen met je gegevens? dan neem ik het zeker mee op.

Als je zelf al offertes hebt ontvangen dan mag je me die ook altijd even doorsturen dan neem ik ze mee op in mijn overzichtje. Ik hoop dit weekend alles op een rijtje te zetten en dan kan volgnede week alles gefinaliseerd worden hoop ik.

 

 

ik heb de vraag aleens gesteld maar er komt geen reactie op , men kan voor 500 euro zonnepanelen leggen

heeft nieumand   hier weet van of is het niet intresant

of gelooft men het niet

ik heb nochtans de website gelezen toevallig bij een kennis die het liet zien,weet niet meer de naam heb al aan het zoeken geweest

het kwam er op neer zij leggen de panelen ,innen al uw premies,en de electrisrtijd die u terug op het net zet

en u moet 500 euro betalen,en heeft gratis energie

als dat niet intresant is

ik snap niet dat het hier nog niet aan bod gekomen is

@Marcel

Het is idd interessant voor mensen die niet de mogelijkheid hebben om op een andere manier zonnepanelen te plaatsen.

Het bedrijf is volgens mij terug te vinden via: http://www.kkbecovisie.be/ (of ze doen toch iets gelijkaardigs)

Voor mensen die het zelf kunnen bekostigen is het volgens mij niet echt rendabel maar dat moet ieder voor zich uitmaken.

Als ik voor 15000€ een installatie kan plaatsen van +3Kwp dan krijg ik jaarlijks 1350€ groene stroomcertificaten.

Dit op 20 jaar levert mij dus 27000€ aan GSC alleen op... Hierbij nog eens het verminderd stroomverbruik en dan reken je zelf maar wat je er aan verdiend hebt op 20j.

Als je met het systeem werkt dat jij voorsteld dan vervallen je GSC alvast voor jezelf dus dat kost je al een dikke 10 000€ op 20j kost je dat dus jaarlijks je initiele investering...

Maar iedereen doet ermee wat hij wilt natuurlijk. Ik plaats liever mijn eigen installatie op mijn eigen dak voor mijn eigen stroom en eigen GSC...

Geen gezever over wie wat betaald bij problemen, vervanging, kosten, etc...

ik stond daar straks met een overbuur te praten,vertel hem dit,hij zei me ik ben daar mee bezig geweest

maar is niet intresant voor mij wel als men geen centen heeft

dus het verhaal wat u al vertelde,kan wel intresant zijn voor mij daar ik geen belasting aftrek of zo kan genieten,zal er eens doed over nadenken,moet wel goed de  voorwaarden weten natuurlijk

http://www.twinergy.be/   dit is de site die ik van hem heb gekregen

niets voor mij dus ik verdien te weinig,zou men geen ongelukken doen men mag niet discrimineren ,ik vraag mij tocch af wat dit dan is

Wij zijn op dit moment ook bezig met offertes te vergelijken voor de plaatsing van zonnepanelen. Je mag ons zeker meenemen in de gezamelijke aanvraag, wij zullen voor ongeveer 3000kWp panelen plaatsen. Omdat de dakoppervlakte beperkt is tov het verbruik, hebben wij een voorkeur voor panelen met een hoger rendement.

 

Kan je wat details doorsturen mbt tot fabrikant, afmetingen, ...? Gaat dit alleen over de aankoop of worden de panelen ook geplaatst door een bepaalde firma, etc.?

 

Bedankt alvast en een fijn initiatief!

 

Tim.