HVAC installateurs

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.

Voor de bouw van ons passiefhuis in Gent willen we bij een aantal partijen (installateurs) een offerte opvragen voor de HVAC technieken. Tips voor te contacteren personen zijn welkom. Hebben jullie goede ervaringen met bepaalde bedrijven? Of is er iemand die je net niet zou aanraden? Alvast bedankt voor de hulp. Als je liever niet op het forum post, mag je ook altijd mailen naar info [at] namedropping.be

Reacties

informeer eens bij http://www.stroomop.be Ludwig was vroeger een leuke, toffe, goede, ... forum-gebruiker

 

ook al goede reacties gehoord van http://www.ecopuur.be/

 

 

MVG
Stefan

 

namedropping

het is niet de bedoeling van het forum om namen van aannemers etc. te posten, nog in positieve, nog in negatieve zin.  want dat kan al snel leiden tot afrekeningen, en je bent toch nooit zeker van je zaak.  misschien wil ik wel een concurrent zwart maken of een klant voortrekken.  de ene zegt, x was een toffe vent, en een ander kan dan zeggen dat het een sukkel van een installateur is, en dan weet je nog niets. 

wie met namen wil reageren, doe dat aub via directe mail naar de vragensteller.  en als je dan een (of meerdere) naam uitgekozen hebt, vraag dan aan de betreffende installateur enkele recente referenties, en ga met de bouwheren praten, dat is denk ik de beste manier.  en zo vermijd je ook dat iemand zichzelf 'plugged" op het forum.

hans d

vandaar dus dat ik mijn mailadres ook heb opgegeven... Maar ik moet zeggen dat mijn mailbox niet meteen overstelpt wordt :-)