Iso-Trading

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.

Maandag 30 augustus werd ik opgebeld door de heer Nijs uit Heis-Op-Den-Bergh ivm isolatie. Deze man beweerde dat hij isolatie rechtstreeks van het fabriek kon kopen en deze dus kon verkopen aan interessante tarieven. Uiteraard is mijn interesse gewekt en maakt met hem een afspraak op donderdag 2 september bij hem op kantoor in Schriek (Heist-Op-Den-Bergh).

Eens bij meneer Nijs aangekomen, leidt hij me naar zijn kantoor en meet en berekent de nodige vierkante meters die ik nodig zou hebben voor mijn dak- en vloerisolatie. Ik heb op zijn vraag ook een offerte meegenomen die hij uiteindelijk geen blik gunt want de isolatiematerialen die hij verkoopt zijn uiteraard de beste en alle andere isolatiematerialen worden deskundig afgebroken. Hij toont me een tabelletje met de stocks die hij nog heeft die hij kan leveren aan prijzen van twee jaar geleden. Hij zegt me dat ik onmiddellijk moet beslissen want zijn agenda staat volledig volgeboekt en als ik ze niet zou bestellen, dan zal de volgende in zijn agenda dit wel doen. Dus ik word door de heer Nijs wel sterk onder druk gezet. Na wat aandringen beslis ik toch te bestellen. Want wie wil er nu een buitenkansje laten liggen.

Dus de heer Nijs maakt een bestelbon en berekent het voorschot: €600.

Redelijk veel voor een voorschot lijkt me maar goed. Ik wijs de heer Nijs erop dat ik over zulke bedragen moet overleggen met mijn vriendin. Dus hij dringt erop aan dat ik mijn vriendin zou bellen. Ik zeg hem dat zij aan het werken is maar hij stelt dan voor dat ik haar op het werk bel! Dit doe ik enkel in noodgevallen dus hier zag ik het nut niet van in dus ik weiger. Meneer Nijs blijft aandringen dus ik neem de beslissing op eigen houtje.

Ik teken het contract, betaal het voorschot en dan kon hij niet rap genoeg van mij vanaf zijn.

Eens buitengekomen besef ik dat er iets niet pluis is. Eerste werk dat ik thuiskom is even googelen naar de firma Iso-Trading. En mijn vermoedens werden al snel bevestigd. Op dit forum is al een topic over deze bedrieger.

Indien er mensen zijn die dezelfde ervaring hebben met deze firma mogen mij contacteren zodat ik een aantal getuigenissen kan bundelen want ik laat het hier echt niet bij.

Alvat bedankt voor de reacties.

Reacties

Links boven in Zoeken type "Iso Trading". Iedereen denkt daar zou ik nooit intrappen maar de lui hebben toch een heel vervelende bijzondere gave.

Hallo,

reeds 5 jaar geleden had ik identiek hetzelfde voor zoals u nu schrijft, regelmatig check ik enkele sites om te zien of hier iets van terug te vinden valt. Degoutant dat meer dan 5 jaar na mijn feiten hier nog steeds op dezelfde manier wordt mee doorgegaan. Ik ben bereid mee te werken aan het bundelen van gedupeerden om op een of andere manier deze zaak te doen stoppen! De meeste mensen laten hun voorschot gewoon vallen en proberen de zaak zo snel mogelijk te vergeten, dit is thans jammer want als niemand écht reageert blijft dit gewoon duren! Zelfs in mijn eigen straat ken ik al drie mensen die hier in gelopen zijn, mag er niet aan denken hoe veel er in gans Vlaanderen misschien al zijn...

 

Ik vind het spijtig dat ik hier geen foto van Mijnheer Nijs Geert krijg toegevoegd want anders wist direct iedereen wie het was.