leem gratis af te halen

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.

Is er iemand die we plezier kunnen doen met gratis leem? Onze werf bevindt zich in Kortessem (Limburg, Haspengouw) en volgens enkele mensen leent de grond zich voor pleisterwerken of strobalenbouw. Zij kwamen zelf de kwaliteit controleren of probeerden eerst met een staal en kwamen dan grotere hoeveelheden laden. Wie geïnteresseerd is, kan natuurlijk zelf altijd komen kijken of een staal nemen. Geef me dan even een seintje, we hopen dat we er iemand mee kunnen helpen want zelf kunnen we hem niet gebruiken en zullen we moeten afvoeren wat niet weg raakt!

groetjes
Tamara

Reacties

beste  Tamara

 

wij hebben wel interesse

je mag altijd het adress geven dan ga ik een kijkje nemen

alvast bedankt

 

mvg  steven

ik heb ook interesse om een deel van die leem te komen halen.

Laat maar weten hoe, wat en waar als het nog nodig is.

groeten

Kevin

Dag Steven en Kevin

Werfadres = Leopold 3 straat 86, 3724 Vliermaal.  Je kan gewoon het stuk langs de zijkant oprijden naar achter, daar ligt de grond voor het oprapen.  Achter de grond ligt een braakliggend stuk waar je gemakkelijk kan draaien met remork.  Hopelijk kunnen jullie er iets mee doen!  Moest je ons willen contacteren, dat kan op 0498 90 84 78.

groetjes

Tamara

 Mochten jullie nog leem over hebben wil ik er graag voor langskomen;-)

Beste,

 

Wij hebben zo een 300M³ leemgrond in aanbieding (Dilsen-Stokkem) Wie wil mag mij contacteren en deze aanstaande maandag komen ophalen of we willen deze ook laten leveren maar de kosten van de vrachtwagen zijn voor de ontvangende partij.

Geintresseerden kunnen mij mailen Haldermans_anouk@hotmail.com

Groetjes

 

Anouk