nieuws over celit 4D

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.

Onderstaande is een knip/plak uit een zopas ontvangen mail.

ISOPROC nieuwsbrief januari 2011

isoproC wordt ISOPROC
De markt waarin wij opereren groeit hard. En als we kijken naar wat er allemaal nog aan gaat komen op het vlak van producten en dienstverlening, dan is onze industrie bijzonder actief. De snelheid waarmee nieuwe ontwikkelingen zich in onze branche aandienen rechtvaardigt de mening dat wij in een hightech industrie werkzaam zijn. En dat is iets om trots op te zijn.
Om daaraan meer uiting te geven hebben we besloten tot de introductie van een nieuw logo. U zult ons voortaan kunnen herkennen als:

Lees meer over de restyling...

Nieuwe gedeclareerde lambda waarde Celit houtvezelplaten: 0,048 W/m.K
Onze Noorse leverancier van Celit houtvezelplaten heeft recent de lambda waarde opnieuw laten testen. En er is goed nieuws. De platen scoren blijkbaar nog beter dan aanvankelijk gedacht. De gedeclareerde lambda waarde (rekenwaarde) bedraagt nu 0,048 W/m.K

PS : als er iemand interesse heeft ik heb nog een stuk of 15 platen Celit 4D over na de plaatsing van ongeveer
200m² op mijn dak. Mag weg aan 8 euro/m² . Ik ben géén handelaar hoor! gewoon overschot van privé woning.

Reacties

Ik heb ook nog 10 celit 3D platen over, die mogen ook weg voor de helft van de prijs.

 Beste,

Hebt u de platen nog? ( celit)

 

Mvg,

 

Jelle