Open Klimaathuizen - Openstellers gezocht

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.

De twaalfde editie van de Open Klimaathuizen gaat door tijdens het weekend van de internationale passiefhuisdagen op zaterdag 7 en zondag 8 november 2009. Hiervoor hebben we jouw medewerking nodig.

Ben je eigenaar van een passiefhuis, laagenergiewoning (warmtevraag van 60kWh/m2 jaar, K-peil 30 of een E-peil 60) of heb je een deel van je woning energievriendelijk verbouwd? Wil je kandidaat bouwers een rondleiding geven om je bouw- en woonervaringen met hen te delen? Hoe groot de groep bezoekers is en wanneer ze langskomen, om 10 en/of 14 uur op zaterdag en/of zondag, bepaalt je zelf.

Interesse? Kent je nog vrienden, collega’s of familie die hun ‘klimaathuis’ willen openstellen? Specifiek zijn we nog op zoek naar woningen die invulling geven aan ons jaarthema: ‘energiezuinige renovaties in de stad’.

Contacteer ons!

Benjamin Clarysse
benjamin.clarysse [at] bblv.be
02 282 17 44