pellets

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.

Graag had ik war advies gekregen voor de aankoop van pellets. Waar moet er vooral op gelet worden? Kent er iemant een goed adres in de omgeving van Dendermonde. Wat is momenteel de prijs

Kris_21

Reacties

Hallo Kris

Op dit forum http://pellets.forummotion.com/ word er uitvoerig gedicuseerd over soorten pellets verkooppunten en kwaliteit van pellets .

Voor de zekerheid is het aan te raden om eerst en paar zakken aan te kopen en uit te testen en dat van verschillende merken pellets om te zien hoe ze branden want de ene soort kachel kan b.v goed branden met en bepaalt merk pellets en een ander merk van kachel kan er problemen mee hebben .

Op het eerste zicht mag er niet te veel stof in de zakken zitten en moeten de pellets blinken maar niet mat zijn aan de buitenkant .

Hopelijk heb je daar iets aan .

winny .

Hey Kris,

Net zoals op het pelletforum, vind je ook op http://www.pelletinfo.net heel wat adressen van leveranciers en producenten van houtpellets.

Gevonden op pelletinfo.net:

Brandhout Vanderstraeten - Hoogveld zone E 5, 9200 Dendermonde

Tel.: 052/22 56 43 - Fax: 052/22 31 83
E-mail : info@vdstraeten.be
Website: http://www.vdstraeten.be/

Pellets: Plospan

Met vriendelijke groeten,
Koen

Om het nog wat makkelijker te maken een leverancier te vinden, heb ik een databank met zoek- en submitfunctie toegevoegd aan Pelletinfo.net.

Via 'Pelletzoeker' in het linkermenu kom je op de pagina: http://www.pelletinfo.net/Pelletzoeker/ waar je via Search kan zoeken naar een leverancier (en producent) via verschillende gegegvens (naam, postcode, provincie, categorie...).

Via 'Add Entry' kan je zelf een leverancier die nog niet in de databank zit, toevoegen. Na controle wordt deze dan aan de site toegevoegd. Hoe meer adressen hoe beter! Doen dus!!

Via het overzicht van de zoekresultaten kan je doorklikken (via de naam) naar een groter overzicht waarbij ook een link naar Google-maps is voorzien.

Ik hoop dat deze tool in de smaak valt!

Mvg,

Koen