Pur Isolatie

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.

Ik heb mijn zolder (dak en buitenmuren) laten isoleren door gespoten pur. Ik ben niet tevreden over het afgeleverde werk en zou het graag laten inspecteren door een bevoegd persoon. De woning is gelegen te Landen. Kan u mij naam, adres, mailadres en telefoonnummer laten weten van een inspecteur? Dank u en vriendelijke groet,

Reacties

Hallo,

Kunt u meer informatie verschaffen omtrent de uitgevoerde werken...heeft u een hellend dak en dat laten isoleren of heeft u de zoldervloer laten isoleren? uw muren, neem ik aan dat de spouw is volgespoten met PUR...heeft u voor & na de werken gebruik gemaakt van een thermische camera die uw koudebruggen in kaart heeft gebracht? Waar bent u precies niet tevreden over? Indien u uw spouwmuur hebt laten vullen en toch nog veel verliezen hebt via de muur dan is er wellicht bij de opbouw van de woonst heel wat mortel tussen de spouw terechtgekomen, bij het inspuiten van de pur gaat de pur zich rond de mortelstukjes vullen maar daar waar de stukjes zitten blijft u een koudebrug hebben...om de hoeveel cm is er pur ingespoten geweest?

groeten,

Natalie

Zoek eens op google onder : "thermografisch onderzoek isolatie" of "thermografie"

En dan maar iemand vinden uit je buurt.

 

Pur onder een dak spuiten is nooit een goed idee, omdat het nog kan krimpen en is ook niet veilig bij brand.

Beste mensen

 

Ik wens mijn kelder en spouwmuren te laten isoleren met PUR

Kan u mij firma's aanraden en andere firma's afraden zodat ik met serieuze mensen samenwerk

 

Alvast bedankt

 

 

Walter Teunis