ramen, alucotec

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.

Beste,

Na een lange zoektocht voor geschikte ramen van mijn LEW (K25) ben ik terecht gekomen bij de firma Alucotec. Zij werken met het profiel van de firma "Sapa". Het zou een isolatie klasse hebben (uf) van 1.0 --2.1.
Heeft hier iemand al ervaring mee?
ALvast bedankt

Reacties

yep.. ook wij hebben een offerte van alucotec aangevraagd... daarnaast ook van alubond, belisol en ramutix... uiteindelijk waren de technische specificaties van deze leveranciers op kleine punten na hetzelfde... driekamerprofielen met allemaal redelijk tot goede u-waardes.. maaaaar... alleen alubond en belisol konden dit staven met een ce-certificering... tja.. en nu zeggen die papiertjes nu ook weer niet zoveel... maar, omdat de offerte van alubond ongeveer gelijk lag met alucotec... laten we het maar niet over de prijs van belisol hebben.. ;-) hebben we uiteindelijk voor alubond gekozen.. over 4/5 weken zallen de ramen en deur geplaatst worden... :-) als alles goed gaat tenminste.. maare, dat laat ik jullie dan zo spoedig mogelijk weten...