schimmel op muren

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.

De afvoergoot van mijn veranda had een lek. Dit lek heb ik hersteld. Het probleem was dat mijn muur vochtig werd en aan de binnenkant kwam schimmel door de plakerij. Ik ben naar een doe het zelfzaak geweest en daar hebben ze me een producct gegeven om de muur mee in te strijken. Daarna heeft mijn vrouw behangen. Na een 3 tal weken kwam de schimmel door het behangpapier. Wat kan ik hier tegen doen.

 

Kris

Reacties

 

Als je de oorzaak van het vochtprobleem hebt weggewerkt en de zaak hebt uitgedroogd dan is er niks boven javel om de schimmel te lijf te gaan...  daarna moet je wel weer wachten en desnoods herhalen en ruime tijd laten drogen alvorens opnieuw te gaan behangen, in het slechtste geval een stukje bezetting wegkappen en je muur ook behandelen, daarna opnieuw pleisteren