te hoge rekening?

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.

onze dochter heeft van 1dec 2oo8 tot 1mei2009 een app. gehuurd moest 75 euro bijbetalen voor kabel mazout electra water.
nu komt haar waarborg vrij en krijgt ze ook een eindafrekening.260 euro bijbetalen.
van de kabel en electra was het iets van een 150 eurode rest was van stook en warm water ze heeft 2 maanden in de kou gezeten omdat zelf de verwarming niet kon regelen dat deelde ze met de buurman als die niet thuis was zat ze in de kou(na aandringen heeft hij een kastje geplaats zodat ze zelf kon bepalen wanneer het warm werd.)
elctra heeft ze 142kw verbruikt
kabel was 40 euro
warm water was 301 afgelezen op de watermeter(geen idee hoe dat dan berekend word)
en op de verwarmingen 3 stuks stonden meterjes waarvan verwaming 1- 12 verwarming 2- 6 en verwarming 3- 2,5 af te lezen was nog minder een idee hoe dat word uitgerekend
dus ze heeft in totaal 75x5=375 betaald en nu komt er nog eens 260 euro bij komt dan op een totaal van 635 euro.
wij dachten dat ze niet zou moeten bijbetalen omdat haar verbruik toch bijna niets is geweest.
is er iemand die weet hoe zo'n meterjes berekend worden als we er bij die man zelf om vragen krijgen we een vaag verhaal en het antwoord ja voor de ketel te vullen moet betaald worden en als je meer moet weten noet je maar naar het bedrijf zelf bellen.
zelf weten we niet hoe het allemaal werkt en wil er toch iets meer van weten als we er naar toe moeten.
grotjes marienje