tijdelijke verwarming

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.

Mijn chaper heeft ons met een maand vertraging opgezadeld. Dit weekend vond ik een andere chaper die wel zijn afspraken nakomt en intussen volop bezig is.

Door die maand vertraging ziet het echter naar uit dat we putje winter zullen verhuizen, terwijl de vloer dan nog te vers is om de vloerverwarming aan te zetten. Ik ben dus op zoek naar ecologisch & economisch verantwoorde manieren om toch een comfortabele temperatuur te stoken (comfortabel genoeg voor een kouwelijke vrouw & baby van half jaar oud).

We hebben wel alles voorzien voor houtkachel. Het was de bedoeling die pas over enkele jaren te voorzien, maar die aankoop zouden we uiteraard alvast kunnen versnellen. De volledige leefruimte is wel zo'n 150 m³, de kachel staat helaas wel nogal ver van de keuken. Het huis is volgens de hedendaagse norm geïsoleerd maar helaas niet meer dan dat (ik weet het, gemiste kans maar helaas kwam ik dat pas te weten toen het allang te laat was)

Suggesties? alvast bedankt!