Werken met Euromac2

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.

Hallo,

Wie woont er al een paar jaren in een gebouw dat gemaakt is met Euromac2. We willen graag eens een kijkje komen nemen en inlichtingen vragen over de energieverbruik,....
Is er iemand van Limburg waar we eens langs een kijkje mogen nemen?

mvg,
Gunther

Reacties

Hallo Gunther,

Heb nog geen eigen ervaring met het wonen in een euromac wonong, maar ben er wel een aan het bouwen.uit reacties van mensen die er al in wonen alleen positief,Misschien vindt je het wel interessant om alvast eens een kijkje te komen nemen bij een in aanbouw zijnde huis, kan je alvast eens wat meer info krijgen.

 

Hallo

Wij zijn ook aan het overwegen om met euromac2 te bouwen. Waar hebben jullie gebouwd? Wat zijn de voor en nadelen ervan?

MVG

Karen

Dag Jean

Is je huis ondertussen klaar? Viel het goed mee om te bouwen met euromac2?

Wij zijn er zelf ook voor aan het kijken, maar ik wil toch even een aantal reacties weten van mensen die ermee gebouwd hebben en er in wonen.

 

Groetjes Marieke

Wij gaan er ook mee bouwen. Overigens niet met Euromac2, maar met www.isobriq.be. Deze zijn beduidend goedkoper. Wel hebben zij geen totaal oplossing. Van de andere kant willen wij toch gewone welfsels en een timmerdak.

Dag iedereen!,

Wij zijn ok van plan om te bouwen met Euromac2, graag zouden we dan ook weten hoe jullie ervaring is met dit product. Tevens zouden we wel eens graag naar jullie bouw (in de maak en afgewerkt) bezoeken.

Hopende op een positief antwoord.

Mvg,

Geoffrey de Bloeme & Euphorbia Bremaud

Hallo beste ik woon reeds een jaar in een euromacwoning, die ik volledig zelf gebouwd heb,ze staat ook open op de opendeur.

je mag altijd komen kijken te Bonheiden (Antwerpen)

Hallo, wij zouden heel graag een kijkje komen nemen als dat kan, je kan me bereiken op hanne.acket@gmail.com

Het zou ons eindelijk een goed beeld kunnen geven, dus hopend op een snel en positief antwoord.

Alvast bedankt !

Hanne en Glenn 

Hallo, wij zouden heel graag een kijkje komen nemen als dat kan, je kan me bereiken op hanne.acket@gmail.com

Het zou ons eindelijk een goed beeld kunnen geven, dus hopend op een snel en positief antwoord.

Alvast bedankt !

Hanne en Glenn 

je kan carl ook best een privĂ© bericht sturen, klik op het envelopje onder zijn naam...