Lint AN2547/01

Deze woning kenmerkt zich door het grote aandeel aan glaspartijen (82m²) die via een uniek concept vloeiend overgaan in houten gevelbekleding. De woning is strak maar warm met een subtiel spel van lijnen en vlakken. Bij de keuze van technieken werd gekozen voor een low-budget / no-nonsense aanpak. De bouwheer heeft zelf veel ontworpen en mee gebouwd en kan dus veel informatie geven. De woning is momenteel nog in opbouw (winddicht) waardoor veel bouwtechnische details nog goed zichtbaar zijn.

AN2547/01
Lint
(nog) Niet-gecertificeerde passiefbouw, Bio-ecologisch gebouw / in opbouw / nieuwbouw

Algemene kenmerken

Type gebouw
Driegevelwoning
Aantal bewoners
5
Aantal appartementen / wooneenheden
1
Bouwjaar

Verwarming

Type bijverwarming
aardgas

Wandopbouw

Type constructie
natuurstenen blokken
Gebruik regenwater
tuin/onderhoud
toilet
was

Water

Regenwateropslag
10000.00l
In goede samenwerking met deze bouwpartners
NaamCategorie(ën)Gemeente
BAST Architects & EngineersarchitectGent