AD-architect

aurelie.dubois [at] telenet.be
0496/764822
Dubois Aurelie

Trekschurenstraat 92
3500 Hasselt
Belgiƫ

AD-architect, Aurelie Dubois, is actief in de lage-energie woningbouw in houtskelet. In elk project zet ze energie-zuinig, gezond, sociaalruimtelijk en aanpasbaar bouwen voorop. Deze pijlers worden samen met de wensen en verwachtingen van de (ver)bouwers creatief vertaald in een identificeerbare en duurzame architectuur. Als moeder van 1 zoon en 4 pluszonen is ze getraind in multitasken, consequent en organisatorisch zijn, in combinatie met een grote betrokken- en zorgzaamheid. Deze vaardigheden neemt ze dan ook graag mee in haar werk en zet zich voor elk project in als was het haar eigen bouwwerk. 

De huidige stijgende energie- en bouwprijzen en de alom gekende klimaatproblematiek heeft haar er toe aangezet om te zoeken naar oplossingen. Voor haar betekent dat kleiner, meer gemeenschappelijk en met meer respect voor de natuur bouwen en wonen.

Ze verdiept zich daarom in alternatieve woonvormen zoals woongemeenschappen (Co-housing) en Tiny Houses en houdt zich in haar vrije tijd bezig met de aanplanting en onderhoud van haar eigen moestuin en voedselbos.