ARWO-BOUW

info [at] arwobouw.be
+32 14 678347

Hoge Mauw 710
2370 Arendonk
België

Onze bouwfirma ARWO-BOUW is gevestigd te Arendonk - België. ARWO-BOUW werd opgericht als eenmansbedrijf door Gust Woestenborghs. Door zijn vakbekwaamheid en uitmuntende klantenservice duurde het niet lang voor ARWO-BOUW uitgroeide tot een grotere en solide firma. Vandaag ligt de toekomst van ARWO-BOUW in de handen van zijn kinderen Erik en Greet. Zij investeren nu nog meer op innovatie, efficiëntie en vooral een grote klantgerichtheid. Bij hen is uw project in goede handen.

ARWO-BOUW focust zich al meer dan 30 jaar op het gebruik van de nieuwste technologieën om de kwaliteit van het bouwproces te verhogen en tegelijk de kostprijs zo laag mogelijk te houden.

Het traditioneel bouwen heeft bij ARWO-BOUW al vele jaren plaats gemaakt voor houtskeletbouw. Aandacht voor het milieu, kwaliteit, efficiëntie en kostprijs van een bouwproject zijn hiervoor steeds de voornaamste redenen geweest.

Vandaag zijn we een nieuw hoofdstuk begonnen met het gebruik van CLT panelen. Een logisch verlengde van het bouwen met hout-skeletbouw. Ook hier zet ARWO-BOUW in op het perfectioneren van deze bouwtechniek om de meest efficiënte manier van werken en de hoogste kwaliteit te kunnen garanderen.

Alle door ons gebruikte materialen hebben een CE-label.

Populair op Ecobouwers
  • Houtskelet
Ruwbouw
  • Grondwerken, fundering & kelder