Bbouwadvies

info [at] bbouwadvies.be
+32/472/ 89 94 92
Bruneel Kris

Ambachtstraat 46
8660 De Panne
België

Bbouwadvies is gekend als huizendokter en energiedeskundige. We leggen de vinger op de pols en bieden aan particulieren en kleine bedrijven een grondige studie aan op maat. Op basis van een grondige analyse van de problemen en de mogelijkheden werken we een samenhangend en doeltreffend voorstel uit.

We hanteren een uniek concept waarbij we bouw- en energieproblemen met elkaar verbinden. Dit zijn geen losstaande elementen: er is een wederzijdse en een mekaar versterkende invloed. Zo hangt het hoge energieverbruik van de verwarmingsketel niet enkel af van zijn leeftijd en techniek. De verliezen die wij in de woning komen vaststellen, spelen meestal een veel grotere rol.

De oplossingen die wij naar voor schuiven, koppelen wij altijd aan duurzame systemen. Vooreerst gebruiken we de lage-energietechnieken die voor uw woning of bedrijf het meest geschikt zijn.  Daarnaast gaan we na of passieve en actieve zonnesystemen rendabel zijn voor uw project. Uiteindelijk zult ook u pas tevreden zijn als de door ons voorgestelde ingrepen op termijn leiden tot een ernstige besparing van energiekosten én een aangenaam leef- of werkklimaat.

Onze bouw- en energieadviezen zijn bijzonder uitgebreid en onmisbaar indien u fundamentele bouw- en energiefouten wenst vast te stellen.

Ruwbouw
  • Isolatie en luchtdichtheid