Bogdan & Van Broeck

office [at] bogdanvanbroeck.com
+32 2 609 00 65

Rue de l'Enseignement 91
1000 Brussel
Belgiƫ

Wij ontwerpen de ruimtelijke voorwaarden voor collectief leven in steden en onderling afhankelijke gemeenschappen, zodat het fijne plekken worden om in te vertoeven.

Wij richten ons op de kwaliteit van het leven van mensen en de activering van de openbare ruimte, en niet alleen op gebouwen, want wij geloven dat sociale verhoudingen verankerd zijn in ruimtelijke verhoudingen.

Wij zijn voor solidariteit op mondiaal niveau, geboren uit hoop op een gemeenschappelijke toekomst die nieuwe mogelijkheden biedt voor de mensheid, om haar behoeften en aspiraties te vervullen en tegelijkertijd de conditie van de planeet te verbeteren.

Wij zien het ontwerpen van de ruimtelijke omgeving als een co-creatie act waarbij de samenleving, gemeenschappen, politiek, economie en technologie betrokken zijn, eerder dan als een solitaire daad van creativiteit.

Met ons internationale team reflecteren wij kritisch op onze visie en verrijken deze, waarbij wij voortdurend leren van de implementatie ervan in de realiteit.

We werkten mee aan deze bouwprojecten