D44 Architecture

info [at] d44.be
+32 497458154
Agnieszka Gansiniec

Rue Dieudonné Lefèvre 17
1020 Laken
België

Wij zijn een in Brussel gevestigd architectenbureau dat een waaier van creatieve, innovatieve en kostenefficiënte architecturale diensten aanbiedt. Opgericht in 2005 en actief in vele landen. De projecten gaan van individuele woningen over commerciële en openbare gebouwen tot gespecialiseerde laboratoria. Wij zijn de stichter van startUP.

Een team geleid door Agnieszka [aˈɡɲɛʂka] Gansiniec ir. Architect met meer dan 15 jaar ervaring in woningbouw, commerciële, alsook gespecialiseerde industriële architectuur. Wij zijn vol ideeën, innovatief en altijd bereid om te luisteren naar de behoeften van de klant. Zeer gericht niet alleen op de algemene esthetiek, maar ook de functionaliteit van het ontwerp en de efficiëntie van de gebruikte ruimte. 

Flexibele waaier van diensten afhankelijk van de behoeften van de klant. Compleet pakket of geselecteerde diensten, variërend van concepten en adviezen, interieur ontwerp, bouwvergunningen en tot uitvoeringsplannen en bouwtoezicht. Gratis eerste advies en een offerte op maat vrijwel direct beschikbaar.