Flanders Air Technic

info [at] fatnv.be
09 333 73 33

Stokstraat 26
9770 Kruisem
België

De activiteiten van FAT gaan terug naar 1976. We zijn gespecialiseerd in alles wat ventilatie en luchtbehandeling te maken heeft.

Jarenlang is een grote expertise opgebouwd in industriële en particuliere ventilatie. Diverse industriële projecten in de land- en tuinbouw, voedingsnijverheid, horeca, enz. zorgden voor de nodige know-how om problemen met reuk, stoom, temperatuur, stof, schadelijke gassen, enz. het hoofd te bieden. Dankzij deze opgebouwde ervaring kunnen we tegenwoordig zeer efficiënt ventilatieproblemen aanpakken.

Ook in de woningbouw en projectenbouw wordt deze expertise aangewend om de meest comfortabele en onderhoudsvriendelijke installaties te plaatsen. FAT is gespecialiseerd zowel in systeem C als in systeem D, en eveneens in geruisarme keukenventilatie, luchtbevochtiging en luchtontvochtiging (zwembaden).  

Door de toenemende verstrenging van de energienormen is er steeds meer nood aan hernieuwbare energie. FAT biedt dan ook totaaloplossingen aan met warmtepompen, luchtverwarming, zonneboilers, warmtepompboilers enz. 

Ruwbouw
  • Isolatie en luchtdichtheid
Technieken
  • Ventilatie