HSBB Houtskeletbouw

info [at] hsbb.be
+32 (0)89 463 048
Bokken Dirk

Brugstraat 70
3960 Bree
België

Al sinds 2001 bewijst HSBB dat ecologisch en energiezuinig prima samengaan. Vanuit een rotsvast geloof in de kracht van houtskeletbouw, zijn inmiddels ruim 200 gebouwen gerealiseerd. Van privéwoning tot appartementencomplex, van school tot kantoor: houtskeletbouw biedt eindeloze mogelijkheden.

Optimale isolatie

Hout is van nature sterk isolerend. De houten structuur leent zich bovendien perfect om de binnenmuren en het dak te vullen met cellulose-isolatie (gerecyclede papiervlokken). De ramen zijn standaard voorzien van drievoudig superisolerend glas.

Korte bouwtijd

HSBB heeft jarenlange expertise in prefab houtskeletbouw en werkt enkel met het modernste materieel. Daardoor kunnen in korte tijd hoogwaardige projecten worden gerealiseerd: de bouwtijd bedraagt gemiddeld slechts 5-6 maanden!

Klaar voor de toekomst

HSBB is een echte pionier: als een van de eerste aannemers koos HSBB in 2001 voor houtskeletbouw. Die duurzame droom duurt voort: we blijven altijd investeren in kennis en kunde. Omdat we geloven dat ecologisch verantwoord bouwen de toekomst heeft.

Ruwbouw
  • Gevel
  • Isolatie en luchtdichtheid