Joëlle Eeckhout

info [at] joelle-eeckhout.be
0498/30.96.63
Joëlle Eeckhout

Elststraat 4
9240 Zele
België

Als jonge en gemotiveerde ir.-architect vertrek ik vanuit een passie voor architectuur. Elk project start vanuit de specifieke noden en wensen van de klant of bouwheer. Op die manier wordt getracht een boeiende architectuur te ontwerpen die verder gaat dan het evidente. Bijzondere aandacht gaat naar creativiteit, ruimtelijke kwaliteiten, duurzaamheid en een persoonlijke aanpak. Op basis van een open interactie wordt elk project een zoektocht naar een origineel en passend ontwerp op maat van de bouwheer.

Het is een ambitie om vanuit de context, de potenties en knelpunten van een ontwerpvraagstuk een architectuur te ontwikkelen waarin ruimte, licht, materiaalgebruik en bouwkundige detaillering de focus vormen. Dit zowel buiten als binnen want interieur versterkt architectuur en vice versa. Een totaalproject waarbij architectuur, interieur, materialen en details samen één boeiend geheel vormen is steeds een uitgangspunt.

Uitvoering is echter (minimum) even belangrijk als ontwerp. Vergeet de bouwstress en laat je begeleiden in opvolging, coördinatie, budgetbeheersing, …

We werkten mee aan deze bouwprojecten