Schelpentoepassingen

contact [at] schelpentoepassingen.be
03/636 11 48
Marc Van de Berckt

Venhoefweg 38
2322 Minderhout
België

Welkom ! Schelpentoepassingen – Marc Van de Berckt bv is gevestigd in Hoogstraten en levert gewassen zeeschelpen en kleischelpen in België. Wij werken zowel met losse schone schelpen als met kleischelpen. Schelpen zijn perfect voor gebruik in huis en in de tuin .

Schone schelpen zijn niet alleen prachtig in de tuin als bodembedekker bij kalkminnende planten, maar kunnen ook prima gebruikt worden voor de aanleg van tuinpaden, wandelpaden en sierpaden. Bovendien kunnen schone, gewassen schelpen ook toegepast worden in de bouw! Wist u dat een laag gewassen schelpen in uw kruipruimte er voor kan zorgen dat deze droger blijft en bovendien ongedierte, schimmels en nare geurtjes kan voorkomen? En dit alles op een ecologische manier , zonder chemische toevoegingen!

Kleischelpen daarentegen zijn dan weer een prachtig natuurproduct voor de aanleg van tuinpaden , wandelpaden , fietspaden en parkeerplaatsen. Ontdek op onze website de veelzijdigheid van schelpen . U kan er bij ons voor kiezen om de schelpen enkel te laten leveren zodat u zelf aan de slag kan , maar u kan ons ook inschakelen voor het totale project.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!

Inrichting & afwerking
  • Rond het huis
We werkten mee aan deze bouwprojecten