Willems-Diels nv

info [at] willems-diels.be
+32-14813909

Vaartstraat 150
2490 Balen
België

Wie denkt aan Willems-Diels denkt aan familie. Als werknemer, als klant én als toeleverancier maak je deel uit van deze familie. Respect, vriendelijkheid en dialoog zijn belangrijke kernwaarden. We streven naar een hoge betrouwbaarheid en focussen op het leveren van meerwaarde bij elk project. Klantvriendelijkheid en een deskundige dienstverlening is daarbij cruciaal.

Onze vakkennis beschouwen we nooit als vanzelfsprekend. Naarmate de markt evolueert, groeien onze kennis en medewerkers mee. Doordat we consequent inzetten op trainingen en het uitwisselen van knowhow binnen de onderneming, houden we onze beproefde kennis en onze efficiëntie op punt. En wat we weten, delen we graag met onze klanten.

Onze duurzame techniek ontmoet onze creativiteit op dagdagelijkse basis. We maken comfortdromen haalbaar en zetten ze om naar realiteit. Dat doen we met kwalitatieve en ecologisch verantwoorde materialen en producten, gecombineerd met een perfecte afwerking. Dit komt niet enkel onze klanten ten goede, maar ook de natuur. Zo hebben we tonnen expertise in huis voor een warme context.

Populair op Ecobouwers
  • PV-panelen
  • Warmtepomp
Technieken
  • Zonne-energie
  • Sanitair & regenwater
  • Verwarming
We werkten mee aan deze bouwprojecten