Woema

offerte [at] woema.be
+32 (0)9 220 60 22

Leveringen en bezoeken
Tulpenstraat 10C
9810 Eke
België

Maatschappelijke zetel
Nieuwstraat 29
9840 De Pinte
België

Woema zit meer dan ooit vol energie en pit. Het houtbouwbedrijf van Simon Suys fusioneert met Mowood, dat hij in 2015 met Nils Detemmerman oprichtte. Op die manier neemt het Woema-team, dat ondertussen 20 medewerkers telt, het bouwtraject nog meer in handen.

Regisseur van het bouwproces

Houtbouw, indien gewenst van A tot Z, is de corebusiness van Woema. Simon Suys (gedelegeerd bestuurder): “We profileren ons vooral op het vlak van water- en winddicht bouwen, met een voorliefde voor complexe en duurzame projecten. Duurzaamheid omvat voor ons meer dan de materialen.

We merken alsmaar vaker dat de klant wil ontzorgd worden. De doorgedreven en gedigitaliseerde productievoorbereiding van Mowood past perfect binnen dat kader. Beide bedrijven vloeiden doorheen de jaren meer en meer in elkaar over. Door de fusie hebben we nu ook de stabiliteitsstudie en engineering in huis. We nemen de regie van het bouwtraject in eigen handen. Ook de architect kan vanaf de beginfase bij ons terecht.”

Houtbegaafd bouwen

Nils Detemmerman (medevennoot): “De samensmelting vereenvoudigt de bedrijfsstructuur en zorgt voor meer transparantie en duidelijkheid naar de klanten. De nieuwe baseline ‘Houtbegaafd bouwen’ verwijst naar onze honger om uitgedaagd te worden. We verleggen grenzen in de ontwerpfase, de voorbereiding en de uitvoering. Technische expertise, correcte planning, korte uitvoeringstijd, respect en heldere communicatie staan centraal. Onze projecten moeten tussen de 4 à 8 maanden opgeleverd worden.”

Populair op Ecobouwers
  • Houtskelet
Ruwbouw
  • Dakwerken
Inrichting & afwerking
  • Binnenschrijnwerk
  • Wanden, vloeren & plafonds