Atag zonnegascombi

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.

beste,

net een Atag zonnegascombi geplaatst. 2 vragen:
1. hij is minder geruisloos dan verwacht; nu gaat er een duidelijk hoorbaar getril vanuit; ik zou het gedaver willen noemen (omdat het nogal een lage toon is; ik wil ook niet problematiseren, want naast mijn Atag kan ik nog perfect een boek lezen)
Ik vroeg me gewoon af of dit kan te maken hebben met de installatie die niet helemaal gebeurd is zoals die hoort

2. Mijn Brian klokthermostaat geeft een error-melding. Volgens mijn installateur heeft dit te maken met het feit dat de zonnepanelen nog niet geplaatst zijn en er dus nog een aansluiting dient te gebeuren naar de toekomst.
Klopt dit en moet ik me hierin inderdaad niet al te veel zorgen maken? De meeste functionaliteiten werken wel, zoals opvragen van buitentemp, ingestelde ruimtetemp, tijd enz.

3. Hoe stel ik mijn klokthermostaat en thermostatische kranen het best af. Bijvoorbeeld in deze periode wil ik 's morgens in de living (hier staat mijn klokthermostaat) wel even voorwarmen, in de badkamer mag het nog wat warmer worden (kleine baby).

alvast bedankt
peter