BIO-KABEL EN/OF NETVRIJ SCHAKELAAR

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.

Ik was gisteren naar de VIBA EXPO in de Brabanthallen in 'S Hertogenbosch gereden, heel interessant, je kan er alles vastnemen en bekijken en voelen. Nu zag ik daar ook de biokabel uitgestald staan, dit is een afgeschermde electriciteitskabel die dus geen electromagnetische straling doorlaat. Ik heb al gewone electriciteitskabels in mn renovatiehuis, is dat nu echt nodig een biokabel, is er iemand die dat heeft en/of een netvrij schakelaar??

De lemen muren in de expo hallen vond ik vooral erg mooi ...

Reacties

Hallo, Ik kom op deze site onmdat ik wil(-de), dacht ik, netvrije schakelaars om de straling in het huis zo laag mogelijk te houden. Ondertussen weet ik: zo weinig mogelijk electrische bedrading bij je bed is belangrijk. De draden die er lopen voor bv n lampje bij t bed, onder de vloerbedekking stoppen en verder niks byzonders mee doen?
En verder Die "DUPLEX-II van royonex (www.rayex.de)"...ik kan er niks over vinden op internet. Waar kan ik meer info vinden over dit onderwerp?? En wie