buitenmuurisolatie

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.

Bij een kleine uitbreiding van een bestaande rijwoning,zou ik graag maximale oppervlakte willen benutten en daarom mijn buitenmuren in yton 14 cm met sierpleister als buitenafwerking willen gebruiken. Op deze manier kom ik van een klassieke muur met spouw van 30 cm naar een muur van 20 cm Vraag is natuurlijk of de warmte isolatie voldoende is en of deze manier evenwaardig is aan de klassieke manier van bouwen ?
Alvast bedankt,
Annemie

Reacties

ik heb een tiental jaren geleden laten isoleren, met murisol van firma noten. op één dag was alles geklaard, en ik verbruik nu een derde minder dan vroeger. alles voelt warmer aan. er was helemaal niets negatiefs te ervaren... ik begrijp sommige reacties op dit forum niet... volgens mij is daar niets verkeerd mee... ik ben zeer tevreden.

Eddy,

In je mailadres staat noten; Foutje zeker ?

schandalig dat iemand van het bedrijf NOTEN zich voor doet als klant.
Koop die rotzooi van hun niet, wij hebben het in onze spouw, dat spul verpulverd!!!!

voilà,
het is al TIENTALLEN keren gezegd dat het noemen en promoten van bedrijven op dit forum enkel aanleiding geeft tot misbruiken !
sommigen willen dit ècht niet inzien ...