druksterkte vloerisolatie bij vloerverwarming

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.

Hallo,

Mijn vriend en ik gaan kortelings bouwen. We zijn van plan om onze woning te verwarmen met vloerverwarming.

Enkele maanden geleden hebben we bij ISOTRADING onze vloerisolatie (polyurethaan - PUR) besteld, maar nu blijkt dat die slechts een druksterkte heeft van 1,2 kg per vierkante cm. Is dit voldoende? Want blijkbaar heeft de meeste vloerverwarming een druksterkte van 40 kg per vierkante cm.

Wie heeft hier enige ervaring mee?

Please...

Reacties

Beste Cindy,

Ook wij hebben bij Isotrading gekocht.
Zou je ons wat informatie kunnen geven omtrent de kwaliteit,levering en ervaring met de firma?
Hebben jullie de producten op tijd gehad, is de kwaliteit degelijk degene vanop de folder,...

MVG
Gert

Meer informatie over de technische gegevens van EPS kan je vinden op de website vaneen Belgische fabrikant : www.hisfa.be

Wout

Cindy en Gert,

Hoe is het bij jullie afgelopen met Iso-trading, ik ben helaas ook gevallen voor de agressieve verkoop van hen.
Ik ben benieuwd naar de levering en of dat de facturen duidelijk ingevuld waren.
Al vast bedankt voor de reactie

Ik kan 1 ding zeggen van isotrading. AFBLIJVEN. Dit zijn geen overstocks want dit lijstje gebruikt de eikel al jaren. Ik had hier een bestelbon getekend van 9000 euro en achteraf bleek dat ik voor minder dan 5000 had kunnen gesteld zijn, voor betere isolatie want deze klootzak verkoopt witte producten voor een heel hoge prijs. Ik heb mijn bestelbon afgekocht en heb ergens anders isolatie gehaald en ben nog goedkoper gesteld.

Een ontevreden bouwer

Beste Anoniem,
Kan je hier even meedelen hoe je die bestelbon hebt afgekocht? Als je mij hier die info. overmaakt kan ik dit misshien ook doen.
Alvast bedankt, hopend op een antwoord.

Beste iedereen die zich bedrogen voelt,

Ik heb ook gekocht bij iso-traiding.
Mijn vader is aannemer en heeft prijzen van overal ik ga er geen doekjes omwinden u heeft de normale prijs betaald niet meer of minder.
Ik ben mijn bestelling gaan afhalen in aarschot en overal staat de bedrukking op van recticel mijn architect heeft mij bevestigt dat het echte zijn.
Een verkoper kan het altijd goed uitleggen maar we zijn toch niet bedot.Ook hebben we de hemel niet gekocht.
Laat er uw slaap niet voor recticel is goed matriaal en vergelijk recticel met recticel qua prijs bedoel ik
Slaap op uw 2 oren als u isopur gekocht heeft van recticel

hallo wij zijn ook ontevreden klanten wij hebben ons ook laten in t zak zetten overal is het stukken goedkoper terwijl ze beweren dat ze 30 TOT 40% goedkoper zijn hij kan het inderdaad goed uitleggen en je voor voldongen feiten zetten wij kregen nog geen drie uur bedenktijd om eerst te overleggen en dan te bevestigen dit kon niet want de volgende klant kwam en dan was het op we hadden geen vertrouwen en werden onder druk gezet dat we de kans zouden voorbij laten gaan heb vandaag ' bouwfirmas gedaan en grote firmas en ze kennen iso - trading niet ik hoop dat er nog mensen zijn die hun frustraties durven te uiten ze maken de mensen hun vertrouwen helemaal kapot met zulke bedriegers waar gaat het naartoe met onze maatschappij zijn er nog eerlijke mensen die eerlijk hun boterham willen verdienen in plaats van een eerlijke burger zijn zuur verdiende centen leeg te zuigen

Ik heb mij ook laten afzetten door Mr Nijs. Voor zijn dakisolatie is hij bijna 2x zo duur. Ik heb mijn bestelbon dan maar geannuleerd en ben mijn voorschot kwijt. Als ik nu mijn materiaal ergens anders ga kopen (identiek hetzelfde materiaal) ben ik nog goedkoper, zelf met het verlies van mijn voorschot.

Heb je als koper niet sowieso recht om binnen de 7 dagen een bestelling kosteloos te annuleren? Er is iets dat dit enkel geldt als je thuis iets tekent of juist bij hen op kantoor maar daar weet ik het fijne niet meer van.

Wij hadden ons ook laten vangen door de agressieve verkoopstechniek van Isotrading. Toen ik buiten kwam besefte ik al dat we een misstap gedaan hadden. Alleszins ook een voorschot van 1000 euro betaald en wij hebben dat voorschot laten vallen en elders materiaal besteld. Zelfs dan kwamen we nog goedkoper uit dan dat we bij hen de isolatie zouden nemen en ik wou met deze firma trouwens niets meer te maken hebben.
Het is wel een goede les geweest want nadien heb ik nergens nog een voorschot betaald;-)

Enkele reacties...

Heeft iemand al isolatie gekocht bij de firma Iso Trading uit Heist-op-den-Berg of andere positieve/negatieve ervaringen met deze firma?

Enkele weken terug zijn we telefonisch gecontacteerd door deze firma. En de heer Nijs vertelde ons dat hij isolatie verkocht rechstreeks van het fabriek en tegen heel scherpe prijzen.

We hebben dan ook een bezoek gebracht aan deze heer thuis en nu tot onze grote spijt ook daar isolatie besteld. Na het tekenen van het contract werden we verplicht om een groot voorschot te betalen.

Na wat nagevraagd te hebben over deze firma blijkt dat hij helemaal niet zo goedkoop is, slechte kwaliteit, problemen met levering, reeds verschillende klachten bij de rechtbank, ...
Kortom helemaal niet te vertrouwen...

Heeft er iemand iets soortgelijks meegemaakt met deze firma?
Graag reactie.

Jammer te horen dat deze firma nog steeds actief is. Wij hebben net hetzelfde meegemaakt als jou Harry. Wij zijn ook door hem gebeld met het bericht dat hij zeer scherpe prijzen kan aanbieden. Hopende misschien een goede deal te doen, gaan wij bij hem op bezoek. Hij maakt echter geen offerte of zo, nee, je moet bij hem direct beslissen en tekenen. Geloof me, we hebben daar lang gezeten en getwijfeld. Maar op een of andere manier zijn we er na een uur of zo toch ingelopen en hebben we getekend en een groot voorschot betaald! S anderendaags gaan we vergelijken met de prijzen bij de bouwhandelaars, en blijkt er helemaal niets van aan van die scherpe prijzen! Na wat navraag bij de bouwhandelaars, krijgen we te horen dat deze firma niet te vertrouwen is, "maffia" zeggen ze! Ze deugen niet qua levering en leveren ook geen kwaliteit. Gewoon oplichters!
We zijn vervolgens naar een advocaat gegaan, en zelfs daar waren ze zeer gekend! We hebben direct een aangetekend schrijven gestuurd om de bestelling te annuleren. Natuurlijk zijn we nu dat grote voorschot kwijt. Maar liever dat dan achteraf nog meer problemen te hebben met die firma. Ik wil langs deze weg alleen maar zeggen: "koop nooit iets bij iso trading!".

Jullie verhalen komen mij nog bekend in de oren,
Enkele jaren geleden ben ik ook bij hem thuis geweest en in de val gelopen. Ik heb er trouwens toen test aankoop er nog op af gestuurd.
Ik had de aankoop gedaan omdat ik voor betere prijzen beter isolatie waarden kreeg, bleek nu dat de waarden die hij mij beloofde onmogelijk waren.
De waarden werden mij mondeling meegedeeld, en in het contract stond niets verkeerd.

Ik heb net hetzelfde meegemaakt, nadat ik bij andere handelaars ben gaan horen naar de juiste prijzen zag ik dat Mr Nijs het dubbele had aangerekend voor net hetzelfde materiaal.

Ik ben één van de gedupeerden van iso-trading.
Ik wil gewoon zeggen:kijk uit als je bij hen koopt,vergelijk met andere isolaties en vraag zeker een staal van wat je gezien hebt of gaat kopen.

Geachte,

Ook wij zijn er ingelopen.
Wij hebben reeds spijt, maar het blijkt niet zo gemakkelijk te gaan om de bestelling te annuleren.
Hoe gaat het bij u verder evolueren denkt u? Proberen annuleren of bestelling laten doorgaan?
Weet u ook iets over de effectieve materialen die we krijgen? (echte lambdawaardes die op de folder staan of niet?)

MVG
Gert

kijk ook eens op bouwinfo.be, na zelf gedupeerd te zijn geworden en wat rondvraag hier en daar ken ik ondertussen al tientallen gevallen, 9/10 met dezelfde afloop, proberen van de bestelling af te komen, al dan niet met advocaat en steeds tevergeefs. Men tekent op terrein van de verkoper dus kan niemand er blijkbaar iets tegen doen. De meeste gedupeerden laten hun voorschot schieten en kopen elders hun isolatie. Ik vind het echter straf dat zulk een persoon deze praktijken al jarenlang ongestraft kan blijven doorzetten en vraag mij af indien er voldoende klachten gebundeld zouden worden hier effectief niets aan te doen valt?

Beste mensen,

Het geeft een enorm rot gevoel om opgelicht te worden en het maakt me nog kwaader om te horen dat het al bij zoveel mensen gebeurd is.

Graag wil ik meehelpen om te onderzoeken of we hier met veel mensen niets kunnen aan doen om dit te stoppen!
Laat maar iets weten, samen staan we sterker...

cindy
waarschijnlijk bedoel je 30 kg/m³
per kubieke meter
dit is de densiteit van de isolatie
het gewicht per m³

hido

Wij zijn er gelukkig niet ingetrapt. Het gaat hier om een persoon die naar het schijnt al verschillende namen gehad heeft, zijn we achteraf te weten gekomen, woonachtig te schriek, heist o/d berg. Zijn naam ga ik hier niet uitspreken (privacywetten). Hij spreekt aan de telefoon om zo snel mogelijk een afspraak te maken bij hem. Dat hebben we dan ook gedaan. Had op het eerste zicht al zo een vermoeden dat het hier ging om maffia praktijken. Je komt ten eerste al in een "gewoon" huis terecht waar je naar boven geleid wordt (waar de vissen in zijn enorme aquarium je bij wijze van spreken al bijna proberen leeg te zuigen). Dan begint het direct. Hij begint te zeveren over van alles en nog wat. Begint bouwbedrijven waar je al offertes gemaakt hebt af te breken als zijnde voorbijgestreefd en zit dan onmiddelijk zijn producten de hemel in te prijzen. Over prijzen gesproken, hij vraagt dan om de isolatiematerialen die je bij andere firma's gevraagd hebt, gaat dan in zijn tabbellekes kijken en komt dan opeens op de proppen met een prijs die nog maar de helft kost. Er wordt echter niet gesproken over die isolatiematerialen in het verdere verloop want hij heeft DE isolatie gevonden. (evenals zijn "gepatenteerde" spouwhaakjes) Die isolatie blijkt dan achteraf gezien veel duurder te zijn als gewone isolatie. Toch biedt hij u de prijs van 2006 nog aan. Exclusief voor jou die dag zelf, want hij heeft niet veel meer in stock. Je moet dan onmiddelijk beslissen want hij maak zelfs geen offerte of niks, zogezegd om zichzelf in te dekken. Dan weet je al direct dat er iets gaande is. En dan met dat irritant latje van hem (een gewone meetlat, mensen) zit ie de vierkante meters van je huis te bepalen, terwijl andere mensen er dagen over doen en tellen om dit te bepalen (met een geschaalde meetlat), doet hij dit in 2 seconden. Dan nog wat op dat rekenmachientje tokkelen en de prijzen vliegen je om de oren. Beste mensen geloof deze rommel niet. Als je er toch ingetrapt bent, is de enige manier nog het betalen van dat voorschot tenzij je een poot hebt om op te staan. Het enige wat ik persoonlijk zou doen moest ik hierin getrapt zijn, is hem zodanig ruineren dat de materiële schade die ik geleden zou hebben, dat hij die zou terug krijgen via vandalisme, al ben je dan zelf ook crimineel bezig. Maar als de Belgische staat tegen zo een mensen zelf niks onderneemt, dan wordt het eens tijd dat de mensen zelf iets ondernemen tegen dat uitschot van handelaars.

Misschien een idee:
Meld deze feiten eens aan het Ministerie van Economische Zaken.
Kijk eens op volgende link:
http://mineco.fgov.be/ministry/annual_report/annual_report_2001/bijlage4_nl.htm

Hier net hetzelfde, maar hij is niet verder gekomen dan 2 afspraken waar we nooit naartoe gegaan zijn.

Die vent altijd maar klagen dat zijn agenda bijna vol geboekt is en dat hij weinig mogelijkheden had. Tot ik zei: Ik snap niet dat ge u zo druk maakt, aangezien uw agenda toch al zo vol staat. Dan kan het toch geen kwaad dat onze afspraak verzet moet worden. Toen werd hij boos.... hihi .... en hij vroeg of het nog zin had. Ik heb gezegd dat het beter was om mekaar gerust te laten, en hij smeet prompt de telefoon toe.

Moraal: Als iedereen afspraken maakt met deze man, en er niet naar toe gaat, dan is dit iedere keer 1 bezoek minder dat hij kan uitvoeren.

Iso-trading.... niet te vertrouwen! Teken niet en betaal geen voorschot van meer dan 1000 euro!

De klootzak!

Hebben vanavond ook een afspraak, maar gaan dit nu afzeggen. We vonden het al wantrouwig (te aggressief en klonk te mooi). Bedankt voor de goede raad!!!

ik begrijp niet, dat zo iets ongestraft kan blijven werken.

Heb hetzelfde meegemaakt .
En dat is allemaal legaal.
AMai, wat een wetgeving.

Ik krijg 155 euro terug ,via een dading brief. om het contract te verbreken, de rest van mijn 1.400 euro houden ze wegens contactbreuk.

Die brief die ik maandag, aangetekent verstuurde, werdt geweigerd. Ondanks dat de wetgeving duidelijk is.
Binnen de 7 dagen mag je je u intrekken.

Blijkbaar is Geert Nijs, iemand die denkt dat hij de wetten diciteert......

Heb 2 mail geschreven, ben benieuwd.
1 naar Testaankoop en de andere FGOV.

ivm reactie van ' de scherpe' uw vader is aanmemer zegt u ????? u bedoelt u vader geert nijs ? hahahaha -snul

niks kopen bij die maffia praktijken en nooit voorschotten betalen en altijd !! achterkant lezen !!!!!

succes mensen

beste dat sul zou ik maar achter wegen laten rat!
voor mij viel dat allemaal nogal mee ik heb ergens anders
matriaal moeten bij bestellen de uil was een stuk muur vergeten te tellen.en ik ga af op die prijs en dat scheelde niet zo veel. maar inderdaad die manier van verkoop kan niet!!en de prijzen die mijn vader had op dat moment ook van een firma in aarschot daar kwam dat allemaal op het zelfde neer maar zeker niet goedkoper.
toen ik daar zat heb ik zelfs mijn architect opgebeld wat hij van dat hele zaakje vond
mischien heeft hij daardoor niet het dubbele durven tellen?
en die pakken die ik ben gaan afhalen daar stond dus degelijk recticel op gedrukt
als dit inderdaad 2de keus zou zijn dan is dit toch ook niet normaal dat recticel dit laat verkopen

graag zou ik er ook nog aan toe voegen
dat ik er ook nooit meer zou kopen
en dat de wet daar zeker iets moet tegen doen
maar ik wou alleen laten weten dat het voor mij toch nog redelijk is afgelopen

Beste allen,

Hoe kan je het contract verbreken (afkopen) ? en wat met het voorschot, ben je dat zowieso kwijt ?

Kan iemand mij helpen want ook ik ben gedupeerd!

Groeten

Dag iedereen,

Ook wij zijn gekloot door isolatie te bestellen bij Isotrading. Door zijn wss welgekende verhaaltje van zo snel mogelijk een afspraak te maken en isolatie te kopen die 30 tot 40% goedkoper is door stocks van beurzen die bijna op zijn. Een agenda die volzit dus als we niet onmiddelijk beslisten konden we een voordeel van 3500€ mislopen. En wij hebben ook lang getwijfeld en gezeten daar en had wel ergens het gevoel dat het allemaal nie klopte ma hadden geen prijsvergelijking (daarom wil hij zo snel mogelijk een afspraak natuurlijk) en doordat ik veel te goed gelovig ben vertrouwde ik hem en heb ik dan toch ma getekend. Een groot voorschot hebben we betaald ma ga ook mijn contract verbreken want moet zijne brol niemeer hebben. Hij raadde ons spouwisolatie van rockfit 434 aan van 80kg/m³ aan dat hier in Belgie niet eens wordt verkocht ma dat was volgens hem nog beter als 70kg/m³. Heb al met ne andere leveracier gesproken van deze isolatie en die zegt dat de fabricant het zelfs afraad om deze van 80kg/m³ hier te gebruiken. Ook voor dakisolatie raadde hij ons een flensspijkerdeken aan van 15cm dikte aan de prijs van 12cm maar dat is ons ook al afgeraden en wie weet wat met onze vloerisolatie. Dus liever men voorschot kwijt dan een slecht geïsoleerd huis.

Kan iemand mss vertellen hoe het verder moet met het contract te verbreken?

Hopelijk stoppen deze maffiapraktijken snel zodat de werkende goed gelovige mensen hier niet meer de dupe van worden. En vind het zo straf dat die kerel al zovele jaren ongestraft kan blijven doorgaan. Hij heeft nie voor niks ne jaguar in zijn garage staan.

Heb goesting om naar em toe te rijden en em goed smeer te geven zodat zijn ziekenhuisrekening meer kost dan men voorschot. Ma hij zal op alles wel goed voorzien zijn kwa verzekeringen neem ik aan.

Graag een reactie ivm het verbreken van het contract.

Groeten

cindy schrijft:
> Hallo,
>
> Mijn vriend en ik gaan kortelings bouwen. We zijn van plan om onze woning te verwarmen met vloerverwarming.
>
> Enkele maanden geleden hebben we bij ISOTRADING onze vloerisolatie (polyurethaan - PUR) besteld, maar nu blijkt dat die slechts een druksterkte heeft van 1,2 kg per vierkante cm. Is dit voldoende? Want blijkbaar heeft de meeste vloerverwarming een druksterkte van 40 kg per vierkante cm.
>
> Wie heeft hier enige ervaring mee?
>
> Please...

cindy schrijft:
> Hallo,
>
> Mijn vriend en ik gaan kortelings bouwen. We zijn van plan om onze woning te verwarmen met vloerverwarming.
>
> Enkele maanden geleden hebben we bij ISOTRADING onze vloerisolatie (polyurethaan - PUR) besteld, maar nu blijkt dat die slechts een druksterkte heeft van 1,2 kg per vierkante cm. Is dit voldoende? Want blijkbaar heeft de meeste vloerverwarming een druksterkte van 40 kg per vierkante cm.
>
> Wie heeft hier enige ervaring mee?
>
> Please...

cindy schrijft:
> Hallo,
>
> Mijn vriend en ik gaan kortelings bouwen. We zijn van plan om onze woning te verwarmen met vloerverwarming.
>
> Enkele maanden geleden hebben we bij ISOTRADING onze vloerisolatie (polyurethaan - PUR) besteld, maar nu blijkt dat die slechts een druksterkte heeft van 1,2 kg per vierkante cm. Is dit voldoende? Want blijkbaar heeft de meeste vloerverwarming een druksterkte van 40 kg per vierkante cm.
>
> Wie heeft hier enige ervaring mee?
>
> Please...

cindy schrijft:
> Hallo,
>
> Mijn vriend en ik gaan kortelings bouwen. We zijn van plan om onze woning te verwarmen met vloerverwarming.
>
> Enkele maanden geleden hebben we bij ISOTRADING onze vloerisolatie (polyurethaan - PUR) besteld, maar nu blijkt dat die slechts een druksterkte heeft van 1,2 kg per vierkante cm. Is dit voldoende? Want blijkbaar heeft de meeste vloerverwarming een druksterkte van 40 kg per vierkante cm.
>
> Wie heeft hier enige ervaring mee?
>
> Please...

cindy schrijft:
> Hallo,
>
> Mijn vriend en ik gaan kortelings bouwen. We zijn van plan om onze woning te verwarmen met vloerverwarming.
>
> Enkele maanden geleden hebben we bij ISOTRADING onze vloerisolatie (polyurethaan - PUR) besteld, maar nu blijkt dat die slechts een druksterkte heeft van 1,2 kg per vierkante cm. Is dit voldoende? Want blijkbaar heeft de meeste vloerverwarming een druksterkte van 40 kg per vierkante cm.
>
> Wie heeft hier enige ervaring mee?
>
> Please...

cindy schrijft:
> Hallo,
>
> Mijn vriend en ik gaan kortelings bouwen. We zijn van plan om onze woning te verwarmen met vloerverwarming.
>
> Enkele maanden geleden hebben we bij ISOTRADING onze vloerisolatie (polyurethaan - PUR) besteld, maar nu blijkt dat die slechts een druksterkte heeft van 1,2 kg per vierkante cm. Is dit voldoende? Want blijkbaar heeft de meeste vloerverwarming een druksterkte van 40 kg per vierkante cm.
>
> Wie heeft hier enige ervaring mee?
>
> Please...

cindy schrijft:
> Hallo,
>
> Mijn vriend en ik gaan kortelings bouwen. We zijn van plan om onze woning te verwarmen met vloerverwarming.
>
> Enkele maanden geleden hebben we bij ISOTRADING onze vloerisolatie (polyurethaan - PUR) besteld, maar nu blijkt dat die slechts een druksterkte heeft van 1,2 kg per vierkante cm. Is dit voldoende? Want blijkbaar heeft de meeste vloerverwarming een druksterkte van 40 kg per vierkante cm.
>
> Wie heeft hier enige ervaring mee?
>
> Please...

cindy schrijft:
> Hallo,
>
> Mijn vriend en ik gaan kortelings bouwen. We zijn van plan om onze woning te verwarmen met vloerverwarming.
>
> Enkele maanden geleden hebben we bij ISOTRADING onze vloerisolatie (polyurethaan - PUR) besteld, maar nu blijkt dat die slechts een druksterkte heeft van 1,2 kg per vierkante cm. Is dit voldoende? Want blijkbaar heeft de meeste vloerverwarming een druksterkte van 40 kg per vierkante cm.
>
> Wie heeft hier enige ervaring mee?
>
> Please...

cindy schrijft:
> Hallo,
>
> Mijn vriend en ik gaan kortelings bouwen. We zijn van plan om onze woning te verwarmen met vloerverwarming.
>
> Enkele maanden geleden hebben we bij ISOTRADING onze vloerisolatie (polyurethaan - PUR) besteld, maar nu blijkt dat die slechts een druksterkte heeft van 1,2 kg per vierkante cm. Is dit voldoende? Want blijkbaar heeft de meeste vloerverwarming een druksterkte van 40 kg per vierkante cm.
>
> Wie heeft hier enige ervaring mee?
>
> Please...

cindy schrijft:
> Hallo,
>
> Mijn vriend en ik gaan kortelings bouwen. We zijn van plan om onze woning te verwarmen met vloerverwarming.
>
> Enkele maanden geleden hebben we bij ISOTRADING onze vloerisolatie (polyurethaan - PUR) besteld, maar nu blijkt dat die slechts een druksterkte heeft van 1,2 kg per vierkante cm. Is dit voldoende? Want blijkbaar heeft de meeste vloerverwarming een druksterkte van 40 kg per vierkante cm.
>
> Wie heeft hier enige ervaring mee?
>
> Please...

cindy schrijft:
> Hallo,
>
> Mijn vriend en ik gaan kortelings bouwen. We zijn van plan om onze woning te verwarmen met vloerverwarming.
>
> Enkele maanden geleden hebben we bij ISOTRADING onze vloerisolatie (polyurethaan - PUR) besteld, maar nu blijkt dat die slechts een druksterkte heeft van 1,2 kg per vierkante cm. Is dit voldoende? Want blijkbaar heeft de meeste vloerverwarming een druksterkte van 40 kg per vierkante cm.
>
> Wie heeft hier enige ervaring mee?
>
> Please...

cindy schrijft:
> Hallo,
>
> Mijn vriend en ik gaan kortelings bouwen. We zijn van plan om onze woning te verwarmen met vloerverwarming.
>
> Enkele maanden geleden hebben we bij ISOTRADING onze vloerisolatie (polyurethaan - PUR) besteld, maar nu blijkt dat die slechts een druksterkte heeft van 1,2 kg per vierkante cm. Is dit voldoende? Want blijkbaar heeft de meeste vloerverwarming een druksterkte van 40 kg per vierkante cm.
>
> Wie heeft hier enige ervaring mee?
>
> Please...

cindy schrijft:
> Hallo,
>
> Mijn vriend en ik gaan kortelings bouwen. We zijn van plan om onze woning te verwarmen met vloerverwarming.
>
> Enkele maanden geleden hebben we bij ISOTRADING onze vloerisolatie (polyurethaan - PUR) besteld, maar nu blijkt dat die slechts een druksterkte heeft van 1,2 kg per vierkante cm. Is dit voldoende? Want blijkbaar heeft de meeste vloerverwarming een druksterkte van 40 kg per vierkante cm.
>
> Wie heeft hier enige ervaring mee?
>
> Please...

cindy schrijft:
> Hallo,
>
> Mijn vriend en ik gaan kortelings bouwen. We zijn van plan om onze woning te verwarmen met vloerverwarming.
>
> Enkele maanden geleden hebben we bij ISOTRADING onze vloerisolatie (polyurethaan - PUR) besteld, maar nu blijkt dat die slechts een druksterkte heeft van 1,2 kg per vierkante cm. Is dit voldoende? Want blijkbaar heeft de meeste vloerverwarming een druksterkte van 40 kg per vierkante cm.
>
> Wie heeft hier enige ervaring mee?
>
> Please...

cindy schrijft:
> Hallo,
>
> Mijn vriend en ik gaan kortelings bouwen. We zijn van plan om onze woning te verwarmen met vloerverwarming.
>
> Enkele maanden geleden hebben we bij ISOTRADING onze vloerisolatie (polyurethaan - PUR) besteld, maar nu blijkt dat die slechts een druksterkte heeft van 1,2 kg per vierkante cm. Is dit voldoende? Want blijkbaar heeft de meeste vloerverwarming een druksterkte van 40 kg per vierkante cm.
>
> Wie heeft hier enige ervaring mee?
>
> Please...

cindy schrijft:
> Hallo,
>
> Mijn vriend en ik gaan kortelings bouwen. We zijn van plan om onze woning te verwarmen met vloerverwarming.
>
> Enkele maanden geleden hebben we bij ISOTRADING onze vloerisolatie (polyurethaan - PUR) besteld, maar nu blijkt dat die slechts een druksterkte heeft van 1,2 kg per vierkante cm. Is dit voldoende? Want blijkbaar heeft de meeste vloerverwarming een druksterkte van 40 kg per vierkante cm.
>
> Wie heeft hier enige ervaring mee?
>
> Please...

cindy schrijft:
> Hallo,
>
> Mijn vriend en ik gaan kortelings bouwen. We zijn van plan om onze woning te verwarmen met vloerverwarming.
>
> Enkele maanden geleden hebben we bij ISOTRADING onze vloerisolatie (polyurethaan - PUR) besteld, maar nu blijkt dat die slechts een druksterkte heeft van 1,2 kg per vierkante cm. Is dit voldoende? Want blijkbaar heeft de meeste vloerverwarming een druksterkte van 40 kg per vierkante cm.
>
> Wie heeft hier enige ervaring mee?
>
> Please...

cindy schrijft:
> Hallo,
>
> Mijn vriend en ik gaan kortelings bouwen. We zijn van plan om onze woning te verwarmen met vloerverwarming.
>
> Enkele maanden geleden hebben we bij ISOTRADING onze vloerisolatie (polyurethaan - PUR) besteld, maar nu blijkt dat die slechts een druksterkte heeft van 1,2 kg per vierkante cm. Is dit voldoende? Want blijkbaar heeft de meeste vloerverwarming een druksterkte van 40 kg per vierkante cm.
>
> Wie heeft hier enige ervaring mee?
>
> Please...

cindy schrijft:
> Hallo,
>
> Mijn vriend en ik gaan kortelings bouwen. We zijn van plan om onze woning te verwarmen met vloerverwarming.
>
> Enkele maanden geleden hebben we bij ISOTRADING onze vloerisolatie (polyurethaan - PUR) besteld, maar nu blijkt dat die slechts een druksterkte heeft van 1,2 kg per vierkante cm. Is dit voldoende? Want blijkbaar heeft de meeste vloerverwarming een druksterkte van 40 kg per vierkante cm.
>
> Wie heeft hier enige ervaring mee?
>
> Please...

cindy schrijft:
> Hallo,
>
> Mijn vriend en ik gaan kortelings bouwen. We zijn van plan om onze woning te verwarmen met vloerverwarming.
>
> Enkele maanden geleden hebben we bij ISOTRADING onze vloerisolatie (polyurethaan - PUR) besteld, maar nu blijkt dat die slechts een druksterkte heeft van 1,2 kg per vierkante cm. Is dit voldoende? Want blijkbaar heeft de meeste vloerverwarming een druksterkte van 40 kg per vierkante cm.
>
> Wie heeft hier enige ervaring mee?
>
> Please...

cindy schrijft:
> Hallo,
>
> Mijn vriend en ik gaan kortelings bouwen. We zijn van plan om onze woning te verwarmen met vloerverwarming.
>
> Enkele maanden geleden hebben we bij ISOTRADING onze vloerisolatie (polyurethaan - PUR) besteld, maar nu blijkt dat die slechts een druksterkte heeft van 1,2 kg per vierkante cm. Is dit voldoende? Want blijkbaar heeft de meeste vloerverwarming een druksterkte van 40 kg per vierkante cm.
>
> Wie heeft hier enige ervaring mee?
>
> Please...

cindy schrijft:
> Hallo,
>
> Mijn vriend en ik gaan kortelings bouwen. We zijn van plan om onze woning te verwarmen met vloerverwarming.
>
> Enkele maanden geleden hebben we bij ISOTRADING onze vloerisolatie (polyurethaan - PUR) besteld, maar nu blijkt dat die slechts een druksterkte heeft van 1,2 kg per vierkante cm. Is dit voldoende? Want blijkbaar heeft de meeste vloerverwarming een druksterkte van 40 kg per vierkante cm.
>
> Wie heeft hier enige ervaring mee?
>
> Please...

cindy schrijft:
> Hallo,
>
> Mijn vriend en ik gaan kortelings bouwen. We zijn van plan om onze woning te verwarmen met vloerverwarming.
>
> Enkele maanden geleden hebben we bij ISOTRADING onze vloerisolatie (polyurethaan - PUR) besteld, maar nu blijkt dat die slechts een druksterkte heeft van 1,2 kg per vierkante cm. Is dit voldoende? Want blijkbaar heeft de meeste vloerverwarming een druksterkte van 40 kg per vierkante cm.
>
> Wie heeft hier enige ervaring mee?
>
> Please...

cindy schrijft:
> Hallo,
>
> Mijn vriend en ik gaan kortelings bouwen. We zijn van plan om onze woning te verwarmen met vloerverwarming.
>
> Enkele maanden geleden hebben we bij ISOTRADING onze vloerisolatie (polyurethaan - PUR) besteld, maar nu blijkt dat die slechts een druksterkte heeft van 1,2 kg per vierkante cm. Is dit voldoende? Want blijkbaar heeft de meeste vloerverwarming een druksterkte van 40 kg per vierkante cm.
>
> Wie heeft hier enige ervaring mee?
>
> Please...

cindy schrijft:
> Hallo,
>
> Mijn vriend en ik gaan kortelings bouwen. We zijn van plan om onze woning te verwarmen met vloerverwarming.
>
> Enkele maanden geleden hebben we bij ISOTRADING onze vloerisolatie (polyurethaan - PUR) besteld, maar nu blijkt dat die slechts een druksterkte heeft van 1,2 kg per vierkante cm. Is dit voldoende? Want blijkbaar heeft de meeste vloerverwarming een druksterkte van 40 kg per vierkante cm.
>
> Wie heeft hier enige ervaring mee?
>
> Please...

Wij zijn vanavond ook op afspraak geweest bij geert nijs.
ook bij ons dezelfde verkooppraatjes. Maar ik had al wel door dat er iets niet klopte. En ben dus benieuwd wat hij morgen gaat zeggen als hij nog eens belt. Ik denk dat ik hem wat aan het lijntje ga houden.

Wij zijn 2 jaar geleden ook benaderd geweest door dit heerschap met dezelfde smoes zoals in elk bericht hier en op bouwinfo te lezen is. Ook wij zijn er ingetrapt door die mooie praatjes maar ergens denk je toch van het moest eens zo zijn. Na aangetekende brieven en vele telefoontjes en eens ons licht opgestoken bij testaankoop hebben we toch maar alles afgehaald. Ik denk nu niet dat we slechte kwaliteit isolatie hebben maar de manier waarop ... . Na afloop hebben we toch eens ons licht opgestoken bij de dienst economische inspectie, ik heb mijn dossier ingestuurd en dit is bij de rest gevoegd omdat men er toch niets aan kan doen. Spijtig maar dit is een goede les geweest voor ons verder bouwavontuur.

We zijn ook aan het uitkijken naar gespoten Pur voor vloerverwarming. Is er geen site waar we kunnen vergelijken welke firmas betrouwbaar zijn. Zijn er dan ook verschillende kwaliteiten bij gespoten Pur of moet je daar zomaar op vertrouwen wat die firma's vertellen?

Lees ik het goed dat dat heerschap Geert Nijs jaar na jaar nog steeds mensen mag blijven oplichten en dat er zelfs van rechtswege niets aan gedaan kan worden ?  Welcome to Belgium !

Mijn beste mensen;

 

ik ben ook juist int zaak gestoken door die bende

heb een voorchot van 1000€ kwijd

toen ik het besseft ben ik direct gestaap naar een advocaat

maar het kan niet dat zo bedrijven blijven werken zonder gepakt te worden

bij mij blijf het niet zo

ik wil allen wetten  als er imand is die ook iets will een zak tegen spannen

die mannen moeten de bak in

PS: ik ben pissig

 

De zoveelste

Mijn dochter met vriend opgelicht voor 1000 euro na vele mooie beloftes en opdringerige houding hebben ze getekend en betaald.

nadien kan je deze man nog moeilijk bereiken hebben 1 keer in aarschot geweest waar de man aan de balie ook maar een medewerker van hem was en moest zwijgen na tweemaal in schriek  aan de deur te staan kwam deze toch opendoen en ik moet zeggen dat deze zich goed kan indekken en is ook niet van de eerste leugen gestorven.

Alstublieft KOOP HIER NOOIT bij ISO TRADING ge betaald hier 100 % teveel en het blijkt allemaal wettelijk typisch belgisch

 

Wel is hij nu nog altijd bezig. Ik ben in 1995 op de bouwbeurs te MECHELEN al door GEERT NIJS opgelicht. Destijs werkte hij als vertegenwoordiger voor de firma ISO-SERVICE Benelux te Heist op den Berg.

Op de bestelbon zette hij een datum die al verstreken was, alsof de overeenkomst afgesloten was op de bouwbeurs te ANTWERPEN met het voorwensel dat ik anders niet aan de zogezegde "Gunstige voorwaarden" de isolatie kon krijgen. Het gevolg was dat ik geen aanspraak meer kon maken op de wettelijke 7 dagen bedenktijd om de overeenkomst te kunnen opschorten. De berekende oppervlakte van de muren neemt hij altijd te veel met het voorwensel dat alle isolatie niet hoeft afgenomen te worden. Laat ook hier U niet vangen.

Mijn architekt was destijds niet van zijn manipulatie te spreken, zeker als bleek dat de isolatie minder geschikt was voor mijn woning en de prijs zelfs zeer hoog was. Hij heeft daarop een brief gestuurd naar zijn advocaat met de argumenten waarom deze isolatie minder geschikt was voor mijn woning. Achteraf heb ik alle isolatie moeten nemen en heb ik ook de gerechtskosten kunnen betalen. De ISOPUR isolatieplaten heb ik dan maar dubbel kruiselings ik mijn vloer gebruikt. Bijklomend heb ik muur en plafond isolatie aangekocht bij een andere firma. Let ook op dat je alle facturen krijgt.

die persoon is nog steeds actief, zijn juist bij hem op bezoek geweest. Onze woning betaat nog enkel maar op papier. Bouwvergunning valt een van de volgende dagen in de bus. Maar er was idd telefonisch contacteren, in gewoon huis ontvangen worden, naar de zolderverdieping, met nog steeds vissen op de achtergrond, agressieve verkoopstechniek, het besparen van 1500 eur, volle agenda, beperkte stock en heel snel tekenen. Het was gelukkig eerste afspraak ivm isolatie. Wij wilden gewoon info verzamellen en wij tekenen niet halsoverkop. We wilden nog overleggen met architect en hij stelde zelf voor om diret te bellen. Ging veel te snel naar onze zin. Thuisgekomen en internet er even bijgenomen. Mijn vrouw had er een slecht gevoel bij en google heeft haar gelijk gegeven. Bedankt iedereen, zo hebben we veel geld en miserie bespaard!

Hallo

Dank je wel voor deze info.

Wij zijn al 2 keer opgebeld door de dhr. Nijs voor isolatie. Wel 30 % goedkoper maar wat ik hierover lees .We hadden hem ook gevraagd om de promoties op mail te zetten maar daar had hij geen tijd voor. We moesten zo vlug mogelijk naar schriek komen en daar alles bespreken over zijn isolatie.Wij gaan er niet op in .