Ervaringen met Remeha-ketels ?

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.

Hallo Forumgenoten,

Zojuist gelezen in een thread hoe Elcomat de grond in geboord werd door Hans. Lap zeg, ik was van plan om de Elco te laten plaatsen. Als het al zolang duurt om onderdelen te leveren, zal hun dienst na verkoop waarschijnlijk ook op niks trekken. Ik vermoed dat ik er goed aan doe het zekere voor het onzekere te nemen ?

Dus terug naar af: een ketel die laag moduleert (mijn warmtevraag is slechts 2kw). Atag is al geschrapt, omdat zij vollast starten, waardoor de ketel zonder twijfel zal beginnen pendelen. Blijft de Remeha Quinto of de Viessmann. Viessmann is aan de dure kant, dus overweeg ik eerst de Quinto. De verdeler is Mampaey.

Aangezien er maar bitter weinig geschreven is over die ketel op het forum, had ik jullie graag eens om wat reactie willen vragen: slechte & goede ervaringen met deze ketel ?

Alvast bedankt en groetjes,

Wim Depondt
Zaventem