Gas onder glas

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.

Dag Iedereen,

De meesten hier zullen de voordelen van koken op gas wel erkennen : zeer zuinig en snel warm.
Jammer genoeg zijn er ook nadelen : esthetisch is het iets minder (smaken verschillen natuurlijk) en maar vooral het onderhoud vraagt meer tijd dan bij het koken op elektriciteit.
Nu is er een nieuwigheid op de markt verschenen : koken ONDER glas. Hierbij bevinden er zich gasbranders onder een vitrokeramische glasplaat. Hierdoor wordt koken op gas esthetisch en naar onderhoud toe even goed als koken op elektriciteit.
Vermits het een nieuwe techniek is, ben ik er wel wat gereserveerd over.
Wat denken jullie ?
Zijn er al mensen hier die zo'n kookplaat hebben ? Wat zijn jullie ervaringen ?

mvg, Bjorn