MEDEWERKING GEVRAAGD

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.

Beste mensen,

Even voorstellen: Ik ben Anton Vander Haeghen en student journalistiek (Arteveldehogeschool, laatste jaar). Ik ben volop bezig met de research voor mijn eindwerk: lage energiewoningen: sprookje of werkelijkheid, duurzaam bouwen in Vlaanderen. Hiervoor had ik graag jullie hulp gewild.
Ik ben namelijk op zoek naar mensen die bereid zijn om een interview (zeer ontspannen gesprek) te doen met mij.
Ik ben op zoek naar mensen die:
1) In Vlaanderen wonen
2) een lage energiewoning hebben (ook zonnewoningen en nul-energiewoningen zijn welkom). Verschillende types zijn belangrijk voor mij dus: sociale woning, open bebouwing, half-open bebouwing, verbouwing, rijwoning, kantoorgebouw,...
3) bereid zijn om financiële gegevens voor te leggen. U begrijpt dat een belangrijk aspect van mijn eindwerk gaat over het al dan niet terugwinnen van de gedane investeringen.

Ik kan u verzekeren dat alles met goede bedoelingen gebeurd. Ik wil immers enkel informatie (dmv veldonderzoek)overbrengen naar de biutenwereld en meer bepaald onze overheid! Dus mensen die liever anoniem willen blijven, geen probleem (enkel kwestie van de juiste afspraken).
Zo, ik hoop dat ik kan rekenen op jullie medewerking en alvast bedankt!
vriendelijke groeten, Anton Vander Haeghen (voor meer informatie: tel. 09/355 98 37)