openhuizendagen

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.

beste mensen,

Op dit moment hebben ca. 1100 mensen zich ingeschreven voor de opendeurdagen. Er is nog plaats voor een aantal woningen.

Indien jullie kunnen mogen jullie volgende mail naar vrienden, kennissen, bouwers en verbouwers doorsturen (indien dat je dat al niet gedaan had natuurlijk).
beste bouwer en verbouwer,

Dit weekend is het opendeurdag in meer dan 40 laagenergiewoningen in Vlaanderen. Zatedag 23 en zondag 24 oktober stellen de bewoners hun deuren open. U kan er kennis maken met hun energievriendelijke woningen dankzij de doordachte architectuur, doordachte isolatie, ventilatie en verwarming. Schrijf u nu meteen in voor een bezoek aan een laagenergiewoning op http://www.bondbeterleefmilieu.be/lag/00.htm.

Reacties

Hoe zit het dit jaar met de inschrijvingen?

14 huizen van de ongeveer 60 zijn passief!

De "zuinigsten" hebben blijkbaar veel belangstelling.

Is het niet handig dat de openstellers op dit forum zich kenbaar maken?

Jeroen

nb Fotootje doorsturen naar BBL lijkt mij interessant voor de bezoeker om een keuze te maken...

Jeroen,

wij hebben het huis met nummer 39 te Wilsele-Putkapel

groeten,

Björn

Ik heb mijn best gedaan maar heb enkel mijn vriendin meegekregen en dat was eigenlijk geen moeite (ik vraag me zelfs af of zij mij niet heeft meegekregen ). Misschien had ik enkele weken vroeger moeten beginnen rondvragen...

Björn,

8 te Ranst

groeten

jeroen

Huis nr. E1 in Merksem

Te laat voor de brochure, wel via de website :

http://www.bondbeterleefmilieu.be/klimaatnet/laagenergiewoningen/bezoek/index.php?plaatspro=Alles&profiel=&plaatsgem=Merksem-Antwerpen

Is een verbouwing en vergroting, werken zijn volop aan de gang.

Momenteel bezig aan het dak, isolerende houtvezelplaten worden morgen gelegd.

Wout

Ik ga zaterdag ochtend bij Wout kijken.
Lijkt me interresant.