passiefhuis informatie

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.

Op het gevaar af een vloek uitgesproken te krijgen over mij wegens reclamevoering, graag toch even het volgende.

Een veel gehoorde, terechte klacht van kandidaat-bouwers met aandacht voor een laag energieverbruik betreft de karige informatie die over het onderwerp beschikbaar is.

Daarom lijkt het me zinvol om te verwijzen naar enkele activiteiten tijdens de komende weken, waar gratis informatie beschikbaar zal zijn over lage energiewoningen in het algemeen en passiefhuizen in het bijzonder:

ARCHITECT@WORK 14 & 15 MEI 13-21u Kortijk Xpo
U vindt op de vakbeurs meer informatie over nieuwe en vernieuwende materialen, toepassingen en diensten en u kan er een uitermate interessant pakket aan lezingen volgen.
Bezoek onze stand en U krijgt een duidelijk beeld van wat passiefhuistechnologie inhoudt. U en uw contacten krijgen gratis toegang tot deze beurs en de seminaries, mits voorregistratie via de website www.architect-work.be of www.passiefhuisplatform.be

NAV ARCHITECTEN-INFODAGEN DUURZAAM BOUWEN
21 & 26 MEI & 4 JUNI 19u
De data en plaatsen van deze info-dagen zijn: 21 mei te Elektrabel Gent, 26 mei te Elektrabel Wilsele en 4 juni te CeDuBo Heusden-Zolder. Als lid van PHP kan u gratis deelnemen. Andere geïnteresseerden kunnen ook deelnemen, doch betalen een toegangsprijs.

ECOLOGISCH WONEN IN GROENE STAD 24 MEI 13-19u
Berchem Park De Brilschans
Vind hier in een rustgevend en muzikaal kader informatie over dakterrassen, stadstuinen, ecologisch bouwen en uiteraard ook passiefhuizen. PHP zal er een stand verzorgen en om 17u een lezing geven. Toegang alweer gratis.

Meer info op www.passiefhuisplatform.be

Christophe Marrecau
Technisch adviseur
Passiefhuis-Platform VZW