prijzen isolatie

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.

Hello all,

Terug van weggeweest, nogmaals bedankt aan iedereen die reageerden op mijn vorige vragen ! Aangezien dit de eerste keer is dat ik een woning aankoop, heb ik nog tonnen vragen. Hier volgt er zo eentje:

Zojuist de raming gekregen voor de extra isolatie voor mijn toekomstig loftje. Het - hellend - dak is zo'n slordige 60 m3, de muur is een kleine 30 m3. Ik heb de architect een offerte gevraagd voor 12 cm extra isolatie in het dak (bovenop de 12 cm die reeds voorzien was). Hiervoor vraagt hij € 2500 excl. btw, voor de 30 m3 massieve muur vroeg ik 12 cm, waarvoor hij € 1500 - excl. BTW - vraagt. Deze laatste incl. gyprocwand. Zijn dit correcte prijzen of gaan ze mij hier 'dik in het zak zetten' ? Als isolatiemateriaal zal hij Rockwoll gebruiken. O ja, het dak zelf heeft ook 4 velux ramen (k 1,3 glas, godzijdank :-).

Alvast bedankt voor jullie reacties !

Groetjes,

Wim

Reacties

schrijf iets interressanter!!! dit helpt ons ni!!!
sukkel!!