student in nood

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.

Mijn naam is Nele, ik heb jammer genoeg nog niet zo lang geleden deze site ontdekt. Maar ik vind het een goed initiatief. Ik lees al een paar weken mee en vind het fantastisch dat iedereen zo veel respons krijgt.

Nu zit ik zelf ook met een probleempje. Ik ben studente industrieel ingenieur bouwkunde en ben bezig aan een eindwerk. Ik ben op zoek naar een ecologisch project om te kunnen bestuderen (een reeds gebouwde woning, maar liefst een project dat nog in volle opbouw is). Ik ben zeer geïnteresseerd in passivhuizen, maar andere lage energiewoningen zijn ook welkom.

Op de opendeurdagen in november heb ik Stefan De Vleesschouwer reeds een bezoekje gebracht. We gaan ook, op initiatief van onze school, de zonne-arc bezoeken.

Nog een vraagje, is er nog een manier om aan de cursus "bouwteam" te geraken. Op het internet is hij blijkbaar niet meer te verkrijgen.

Groetjes Nele