Waar vind ik een geschikte architect en hoeveel kost dat?

Wij willen renoveren en hebben veel ideeën maar weten niet hoe haalbaar die zijn. Ik vind het ook belangrijk om in de juiste volgorde en duurzaam te werken, maar heb geen kennis van zaken. Een architect lijkt dan noodzakelijk, maar is dat ook zo? En zo ja, waar vind je de geschikte partij en hoeveel kost dit ongeveer?

Reacties

Hoi Evy, 

je kan je nog vlug inschrijven en voorbeeldwoningen gaan bezoeken tijdens komend weekend: https://www.ecobouwers.be/opendeur/zoek

daar kan je alvast inspiratie opdoen.  Zoek even door naar renovatie of verbouwingen in de lijst van woningen die je interessant vindt...  

Kort door de bocht: een architect vind je door de lijst van architecten op te zoeken...  Hoor bij je kennissen rond of iemand ervaringen heeft met een architect.  Op het internet vind je tips om een architect te kiezen, de bouwtijdschriften zullen tips geven en iets oudere tijdschriften kan je eens doorbladeren op zoek naar tips in je plaatselijke bibliotheek.  

En of die architect nodig is: de regels zijn redelijk duidelijk (zie elders ;-)).

En of iets haalbaar is: start eens een vraagstaart met wat beschrijving van je project, wat je doelen zijn, wat jezelf als ideeën hebt... wat feedback op die ideeën geven misschien weer meer inspiratie.