ZELF CAMPAGNE VOEREN, bijv. groene airco?

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.

hallo,

nu ben ik het zelf die een nieuw topic start, maar...
- dit weekend zat de eerste reclamefolder voor airco in de bus. gelukkig was het maar koud weer en hebben de meeste mensen het weggesmeten, maar stel u voor dat die vorig weekend was verdeeld... want de folder was "goed" opgesteld (commercieel gezien dan)
- en dan nog die leuze van "vanavond niet schat" die in het onderwerp nachttarief is verschenen...

doet me stellen dat we dringend zelf de handen uit de mouwen moeten steken (kan bblv of vibe of zo dat niet doen??)
de regering heeft ons al rond de tafel gekregen om over de groene gedachte te praten, maar... ze doen er nog niets aan, dus kunnen we niet zelf onze reclamecampagnes maken? en dan denk ik nu in het bijzonder reclame voor onze "groene airco" zijnde:
- isoleren en luchtdichten
- ramen afschermen van straffe zon
- AWW op de balansventilatie koppelen
en het is (bijna) nooit meer te warm in huis! en bovenal... bijna gratis in verbruik!

als dat met een paar mooie tekeningetjes en schetsen kan gebeuren kunnen we dat net zo goed als die reclameboys en ben ik zeker dat we toch een aantal kandidaat nieuwbouwers curieus gaan maken. maar dan moet de vermeldde websitelink "gratisairco.be" of zoiets zijn, want als het krantje of de link er te groen uitziet... zijn ze toch weer weg.

groeten,
christophe

PS: dit topic zou ik dus willen gebruiken om met zijn allen te brainstormen over hoe we toch zelf een beetje ECHTE reclame kunnen maken voor de gezonde gedachte. want de folders over ventileren blijven maar in de bus komen....