Zelfregelende luchtafvoerrooster

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.

Twee jaar geleden hebben we gebouwd en geopteerd voor luchtverwarming. Het systeem werkt goed, maar hebben toch een 'probleem': wanneer we de verwarming opzetten om de badkamer op te warmen moeten we de deur steeds openlaten om de koude badkamerlucht weg te laten. Doen we dit niet, dan wordt er een soort overdruk in de badkamer gecreëerd waardoor er minder warme lucht wordt aangevoerd. Een oplossing is om een rooster te plaatsen, maar ben nog steeds op zoek naar een geschikt rooster.
Het ideale rooster zou eentje zijn die zichzelf opent bij de overdruk en sluit wanneer de verwarming stopt met blazen en er ook geen koude lucht meer in de badkamer kan. Ik heb gelezen over een zelfregelend luchtafvoerroosters, zou dit een oplossing kunnen bieden voor mij probleem. Heeft er iemand ervaring met een dergelijk 'stand-alone' afvoerrooster?

PS: ik hoef geen preken over het feit dat ik voor luchtverwarming heb geopteerd!!!!