Stapelwoning in houtmassief te Moerkerke

Welkom in ons bouwproject in Moerkerke, een steenworp verwijderd van Damme.

Hier hebben we met trots vier prachtige stapelwoningen gerealiseerd, ontworpen met een onwrikbare toewijding aan de natuur en modern comfort.

Elk huis in dit unieke project is doordrenkt met een gevoel van warmte en gastvrijheid, dankzij de houtmassieve panelen die zorgvuldig zijn gekozen voor hun duurzaamheid en isolerende eigenschappen. Het moment dat je de drempel overstapt, voel je de warme energie waarvoor houtmassief bekend staat.

Scrol naar beneden en kom nog meer te weten! 

 

WV8340/01
DAMME
Houtmassief
lage energiewoning / bijna afgewerkt / nieuwbouw
Uitzicht vanop parking naar achterkant stapelwoningen, in eindafwerkingUitzicht voorkant stapelwoning, in eindafwerkingBovenverdiep in opbouwRender afgewerkte stapelwoningenRender tuin afgewerkte stapelwoningenRender laatste beschikbare fotoBeeld laatste beschikbare foto

Dit project omvat twee woningen op het gelijkvloers, en twee ruime duplexwoningen. Elke unit heeft zijn eigen aparte ingang en een eigen tuin.

Benieuwd hoe deze warme energie aanvoelt? Kom dan zeker ons project in Moerkerke bezoeken. Nadien raden we zeker aan om nog even uit te wijden naar het prachtige Damme.

Interesse in onze laatste beschikbare woning in project Polderdam?

Op het gelijkvloers bieden we nog een knusse studio met 1 slaapkamer aan. Met een oppervlakte van 72m², een eigen tuin en een parkeerplaats biedt deze woning alles wat je nodig hebt.

Algemene kenmerken

Type gebouw
flatgebouw / appartement

Wandopbouw

Type constructie
houtmassiefbouw
In goede samenwerking met deze bouwpartners
NaamCategorie(ën)Gemeente
HomeQubebouwbedrijf - aannemer - installateurKortemark